Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Var har mitt gamla arkiv tagit vägen?
Jag har valt att "börja om" med att blogga. Jag har flyttat min blogg tillbaka till min gamla blogg.se blogg då jag känner att jag inte har tiden att underhålla en egen installerad wordpress blogg. Då mycket av min tid går till familj, vänner, plugget samt mitt företag! Jag tar detta som en "nystart" och jag hoppas givetvis att ni fortsätter följa mig här? :) Ni som följer mig/bloggen via bloglovin ni kommer flyttas automatiskt så ni behöver alltså inte göra något. :)
 
Var har mitt gamla arkiv tagit vägen?
 
Jag har flyttat min gamla wordpress blogg till arkiv.tobbees.com sålänge. Jag kommer importera alla gamla inlägg, bilder med mera hit här. Det får jag göra för hand så det kommer ta sin lilla tid. Men fram tills jag har importerat alla inlägg, bilder och det hit här så finner ni mitt gamla arkiv från Juni 2010 fram tills idag på arkiv.tobbees.com!
 
Har ni frågor? Tveka inte med att kontakta mig antingen genom att lämna en kommentar eller maila mig. Min e-post hittar ni i menyn högst upp. Där hittar ni även knapparna till dom sociala medierna jag finns på! :)
 
Nu ska jag sova tänkte jag. När jag har sovit några timmar ska jag göra klart lite småpill här på bloggen.. :)
Puss & godnatt!
Designdag!
Det är många här ute på internet som har frågor angående/gällande webb/bloggdesign.
Därför kommer jag varje Onsdag & Lördag varje ha designdag. Där du kommer få ställa dina frågor inom webb/bloggdesign. Där jag sen svarar på alla frågor som jag får i ett enskilt inlägg.

Jag kommer lämna en kommentar på din blogg när svaret på din fråga är besvarad/publicerad samt så kommer jag lämna en länk till inlägget.
 
Alla frågor som jag har besvarat finner ni här { Länk }

Ställ den/dom i en kommentar nedan så besvarar jag din fråga när nästa designdag är! :)