Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Var har mitt gamla arkiv tagit vägen?
Jag har valt att "börja om" med att blogga. Jag har flyttat min blogg tillbaka till min gamla blogg.se blogg då jag känner att jag inte har tiden att underhålla en egen installerad wordpress blogg. Då mycket av min tid går till familj, vänner, plugget samt mitt företag! Jag tar detta som en "nystart" och jag hoppas givetvis att ni fortsätter följa mig här? :) Ni som följer mig/bloggen via bloglovin ni kommer flyttas automatiskt så ni behöver alltså inte göra något. :)
 
Var har mitt gamla arkiv tagit vägen?
 
Jag har flyttat min gamla wordpress blogg till arkiv.tobbees.com sålänge. Jag kommer importera alla gamla inlägg, bilder med mera hit här. Det får jag göra för hand så det kommer ta sin lilla tid. Men fram tills jag har importerat alla inlägg, bilder och det hit här så finner ni mitt gamla arkiv från Juni 2010 fram tills idag på arkiv.tobbees.com!
 
Har ni frågor? Tveka inte med att kontakta mig antingen genom att lämna en kommentar eller maila mig. Min e-post hittar ni i menyn högst upp. Där hittar ni även knapparna till dom sociala medierna jag finns på! :)
 
Nu ska jag sova tänkte jag. När jag har sovit några timmar ska jag göra klart lite småpill här på bloggen.. :)
Puss & godnatt!