Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Blä och örk!
Återkommer under dagen idag (Lördag) så fort jag mår bättre. Mår inte alls bra. Så ska vila för och se om jag blir bättre. Åt inte så mycket igår. Fick bara i mig en liten grandiosa pizza ni vet dom som liknar panpizza? en sån fick jag bara i mig igår..
 
Men men. Vi får hoppas det blir bättre under dagen så jag kan göra det sista i första uppdraget i svenskan. Så det blir klart och så jag kan skicka in det. :)
Gårdagens uppdrag granskning - Min starka åsikt!
Gårdagens Uppdrag granskning kan ni se genom att klicka på bilden ovan!
 
Alltså jag måste fråga, vad är det med dagens män? Kan dom inte acceptera kvinnor? Utan måste dom hata kvinnor för att dom har en åsikt t.ex? Jag har sett gårdagens uppdrag granskning och kan säga att jag satt här med ett hjärta som slog i 190, kände i ansiktet hur röd och varm jag blev och jag kände riktigt hur förbannad och arg jag blev!
 
Jag blev riktigt arg över att vuxna människor som ska föreställa "män" men som i verkligheten är en rad jävla fegisar! Som inte ens vågar stå för vad dom har gjort och skrivit! Det är bara fega äckliga kräk till "män" som inte står upp för vad dom har gjort och tar konsekvenserna som det får! Att dom inte visar att dom är män som är män och inte en hög fega människor!
 
Att skylla t.ex. "Jag kommer inte ihåg" Men okej, Varför kommer du inte ihåg? Vill du inte minnas att du gjorde fel? Eller du vågar inte erkänna!?
 
Eller som en sa: "Ja kanske var berusad, Jag mindes inte vad jag hade skrivit förrän du sms:ade" Som man brukar säga, där spriten går in, går vettet ut! Även om man är berusad så borde man väl ändå komma ihåg och ha koll på vad man skriver/säger?
 
Det är så typiskt att just killar ska ha så många bortförklaringar för att dom inte vågar stå upp och erkänna det dom har skrivit/orsakat! Jävla fega människor är vad dom är! Jag står däremot för vad jag skriver, säger, tycker och tänker och vad jag gör! Så JAG är en riktigt man inte en fegis som skyller ifrån mig.
 
Jag är inte som en del män och skyller på att jag inte kommer ihåg, att jag nog var berusad samt att det var inte menat så och bla, bla, bla! Bullshit! Stå för vad ni har gjort, stå för att ni har skadat dessa kvinnor psykiskt och stå för era handlingar och ta konsekvenserna som ni får för det ni har gjort!
 
Måste faktiskt säga att efter gårdagens avsnitt av Uppdrag granskning så skäms jag över att jag bär en snopp och är en kille och tillhör killrasen! Är det konstigt? Nä, inte så som män håller på i dagens läge! Men tur att jag iaf inte är en kvinnohatare! :)
 
(Jag bloggar inte här längre! Utan jag bloggar på min "vanliga" blogg http://tobbees.com!)
Godmorgon på er!
Godmorgon på er! Hoppas ni har sovit gott? :) Idag blir det bara att plugga. Göra klart arbetet i Svenska samt fortsätta med Företagsekonomin samt Engelskan.. :)
 
Vad gör ni idag då mina kära vänner? Just det. Imorgon blir det lång bilresa. Ska till Vårdcentralen i Sjöbo. Ca 7 mil enkel tur härifrån. Dom ska titta på min fot samt mitt knä som gör sjuhelvetes ont och värker och har sig. (Har troligtvis fått vätska i mitt knä) så ska bli kul och se vad läkaren säger.
 
Nåja, nu ska jag dyka ner i böckerna igen. Så vi får helt enkelt höras senare idag! ♥