Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Du är inte anonym på internet!
Det många tror är att om dom lämnar en kommentar utan att fylla i Namn, E-post eller webbadress så är dom anonyma! Men det dom inte tänker på är att när man får en anonym kommentar från någon så är inte personen anonym..
 
När ni t.ex. lämnar en kommentar här hos mig så får jag erat ip-nummer i samband med eran kommentar. Därefter kan jag kolla upp ip-adressen och på så vis kan jag bland annat veta var ni har befunnit er när ni skrev kommentaren med mera. Så att vara anonym och inte stå för era kommentarer är bara ren feghet! Som t.ex. kommentaren nedan:
 
Vill bara även passa på att berätta att personen ovan trodde nog att jag inte skulle veta vem kommentaren var ifrån. Men det roliga är att innan denna kommentaren så kommenterade personen en annan kommentar med samma ip-nummer! ;)
 
Vad tycker ni? Tycker ni också att det är fegt att kommentera anonym och inte stå för sin kommentar?