Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Du är inte anonym på internet!
Det många tror är att om dom lämnar en kommentar utan att fylla i Namn, E-post eller webbadress så är dom anonyma! Men det dom inte tänker på är att när man får en anonym kommentar från någon så är inte personen anonym..
 
När ni t.ex. lämnar en kommentar här hos mig så får jag erat ip-nummer i samband med eran kommentar. Därefter kan jag kolla upp ip-adressen och på så vis kan jag bland annat veta var ni har befunnit er när ni skrev kommentaren med mera. Så att vara anonym och inte stå för era kommentarer är bara ren feghet! Som t.ex. kommentaren nedan:
 
Vill bara även passa på att berätta att personen ovan trodde nog att jag inte skulle veta vem kommentaren var ifrån. Men det roliga är att innan denna kommentaren så kommenterade personen en annan kommentar med samma ip-nummer! ;)
 
Vad tycker ni? Tycker ni också att det är fegt att kommentera anonym och inte stå för sin kommentar?
Ni blåser väl inte bort?
Hej på er mina fina läsare! ♥ Hoppas allt är bra med er denna natt? Jag hoppas verkligen inte att ni har blåst bort eller suttit inne och att erat hus har blåst bort? ;) Här stormar det som fanken ute. Det är så att det visslar i vår fläkt i köket och fönsterna skallrar. SMHI har utfärdat klass 2 varning i hela Skåne och Halland..
 
Enligt SMHI så skulle inte stormen börja fören "Torsdag morgon" men den tog redan fart nu under natten. Information kopierad från SMHIs sida:
 
" Skåne län, Österlen.Varning klass 2 stormbyar
Torsdag morgon och förmiddag hård västlig vind med byar upp till 25 m/s."
 
Så om ni bor i Skåne/Halland så hoppas jag inte att ni blåser bort idag om ni ska ge er ut. Vill ju inte att något ska hända någon av alla mina fina läsare! ♥
 
Nä, nu blir det bingen! Måste få någon sömn. Ska vara på ÖNH i Lund 09:15! Natti! ♥
 
 
Har i mina bästa år besökt många pressbyråer. Men Pressbyrån i Ystad tar verkligen priset!

På Pressbyrån i Ystad så har dom ett väldigt brett sortiment. Ett väldigt bra sortiment faktiskt. Priserna är faktiskt okej. Då dom också måste tjäna en hacka för att få det att gå runt. :)
Men det som gör Pressbyrån i Ystad bäst enligt mig är personalen där!
Dom vet hur dom ska behandla kunderna och dom är otroligt glada, hjälpsamma och dom har även en hel drös humor! Varje gång man går in där så möts man av glad personal som man kan skämta med som även skämtar med en! Så har ni varit i Ystad och inte besökt Pressbyrån? Gör det! :)
 
 
 
Bra plugg och jobb musik!
Tänkte bjuda på en playlist jag har skapat på Spotify som jag lyssnar väldigt mycket på när jag antingen sitter och pluggar eller jobbar med företaget! :) Lyssna och njut! ♥