Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Min design försvann!
Som ni kanske ser och märker så är min gamla design borta. Vet ni vad jag gjorde? Jo jag såg annonsen om "Panorama teman" så klickade mig in där och skulle förhandsgranska båda teman för att se hur dom såg ut. Tror ni inte jag trycker fel!? Jo men självklart gör jag det! Jag råkade nämligen klicka på bilden istället för att klicka på "förhandsgranska" knappen.. :(
 
Så att det inte konstigt att bloggen ser ut som den gör just nu. Håller på och försöker bygga upp designen igen. Vet ni vad det värsta i det hela är? Jo att jag har glömt att ta en backup av designen!
 
Fan helvetes jädrans mög! :'(
 
Uppdatering 07:23: Efter 5½ timme så är designen tillbaka. Jag har fått göra om hela designen. Men denna gången har jag sparat en backup! Jag passade även på att finjustera dropdown menyn och kommentarerna när jag ändå var igång. :)
Besök från Småland!
Hej på er! Har varit lite off på bloggfronten sen i Lördags. Har inte haft ork till att blogga då jag var på dåligt humör igår.. ;)
Alla har inte bra dagar hela tiden, ibland måste man ha en dålig dag för att få 10 nya bättre dagar. Inte sant? :)

Pappa är inte hemma för tillfället. Han är I Hässleholm och Möter upp Angelicas Mamma där Andy, Angelica, Abra och Caspian åker. För idag kommer dom nämligen hit och stanna i några dagar!

Det ska bli så fruktansvärt skönt, kul och riktigt roligt att ha dom här i några dagar, få mysa med Abra & Caspian och få träffa Älskade och saknade brossan och han fjälla. :)

Nä, nu ska jag titta lite på tv innan Glamour börjar. ;) Hoppas eran helg har varit bra och hoppas ni får en fortsatt underbar Måndag! ♥