Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Min design försvann!
Som ni kanske ser och märker så är min gamla design borta. Vet ni vad jag gjorde? Jo jag såg annonsen om "Panorama teman" så klickade mig in där och skulle förhandsgranska båda teman för att se hur dom såg ut. Tror ni inte jag trycker fel!? Jo men självklart gör jag det! Jag råkade nämligen klicka på bilden istället för att klicka på "förhandsgranska" knappen.. :(
 
Så att det inte konstigt att bloggen ser ut som den gör just nu. Håller på och försöker bygga upp designen igen. Vet ni vad det värsta i det hela är? Jo att jag har glömt att ta en backup av designen!
 
Fan helvetes jädrans mög! :'(
 
Uppdatering 07:23: Efter 5½ timme så är designen tillbaka. Jag har fått göra om hela designen. Men denna gången har jag sparat en backup! Jag passade även på att finjustera dropdown menyn och kommentarerna när jag ändå var igång. :)