Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Gårdagens bakning
Igår kände jag att jag ville baka igen.. Bakade kanelbullar i Tisdags där de blev strax över 80 bullar. Så igår gjorde jag kladdmuffins. Denna gången blev dom jäklar i det goda, sådär sega i kanterna och runt om men härligt kladdiga i mitten. Riktigt gott! :)

Vill ni ha receptet så säg till, dock går jag aldrig efter recept utan jag kör på magkänsla och måfå samtidigt som jag gör min egna version av det hela.. :)Följ mig gärna på Instagram, Tobbeeza heter jag där och där lägger jag upp bilder dagligen. :)
Jag har inget hår kvar!
Som ni säkert har sett så har jag inte bloggat på ett tag. Har inte haft tiden eller orken till det. Har sovit enormt mycket dom senaste dagarna.. :/ Hoppas det är bra med er? För det är det med mig iaf. :)
 
Jo, nu till rubriken! Jag har inget hår kvar. Jag blev så trött på det och fick en snilleidé imorse - Jag rakar av mig håret! Sagt och gjort, min kära syster hjälpte mig såklart tills jag tog över trimmern.. ; ) Provade först 6mm men njae, det var lite för långt. Jag tänkte: Va fan, vi kör på 3mm. Vad kan jag säga om det då? Jo, jääääääävlar vad kort det blev, kort och snyggt om jag ska vara ärlig. : )
 
Det känns lite ovant och konstigt, men jag tyckte det blev snyggt och att jag passade i det. Nu har jag min normala hårfärg (mörkbrunt) och även det känns konstigt. Är van vid att vara rödhårig.. ;)
 
Så ja, nu blev det lite nytt för mig kan jag säga men ack så nöjd jag är! : )
Får be min syster fota mig så ni får se en bild på er.
 
Nä, nu blir det en sen lunch för mig, vi hörs senare! : )
Nya bloggdesignen är på plats!
Inatt landade den nya bloggdesignen på plats. Dock blev den inte exakt så som det var tänkt, utan när jag nästan var klar så fick jag ändra om lite i designen. Men det gör inget, för snygg blev den minsann tycker jag. :) Har dock lite småpill kvar att fixa, men det är inget som ni kommer märka då det gäller mobilanpassningen. Sålänge fram tills det är fixat så får ni se blogg.se mobilanpassning.
 
Vad gör ni denna fina söndagen? :)
 
 
 
En klickbar bild på den gamla designen.