Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
En dag från helvetet!
Detta inlägget är tidsinställt!
 
 
Förlåt för en suddig mobilbild!
 
Dom säger att en bild säger mer än tusen ord? Igår var en helvetes dag för mig rent ut sagt.. Febern försvann inte och jag hade ont i höger sida av magen. När en bedömnings sköterska klämde och kände på magen så tryckte hon på ett ställe som gjorde fasligt ont! Det var så jag kallsvettades och nästan tuppade av.. :(
 
Jag hittade även en knuta/knöl i högersidan av magen som dom undersökte. Men den var inte så farligt sa dom..
När läkaren sen hade känt på magen, jag hade lämnat urinprov och stick i fingret blev det en akut remiss till sjukhuset.. Då läkaren misstänkte blindtarmen.. När vi kom till akuten så fick vi vänta en stund innan vi kom in och där kollades min puls, blodtryck, fick en infart i armen och dom tog blodprover.. Sen fick vi sitta i väntrummet och vänta på provsvaren då där inte fanns något rum ledigt.. ;)
 
Jag var så trött och så tagen av febern och smärtan att jag satt i väntrummet och sov.. ;) Vi satt och väntade och väntade och väntade på att få komma in till läkaren på akuten men det skulle dröja någon timme till.. :(
 
Så vi ringde på klockan så en sköterska kom så bad vi dom ta infarten och så frågade jag om jag kunde få åka hem över natten.. Innan han släppte hem oss så skulle han bara se hur mina provsvar såg ut, och där var inget rött så jag fick åka hem över natten.. :)
 
Det var lite om min gårdag faktiskt.. Var iväg exakt hela dagen och kom inte hem fören inatt.. :(
Just nu, just idag, just i denna sekund..
 
Jahapp! Då var det dags med feberns återkomskt! Blir uppdateringen mindre idag så förstår ni varför.. Och nä till er som undrar, jag blir helt matt och utslagen av feber.. Så jag är inte gnällig.. ;)
 
Hoppas allt är bra med er idag? :)
En av mina favorit rätter!
 
 
En av mina favoriträtter är korvstrogranoff & ris. Det är en maträtt jag kan äta om och om igen. En maträtt jag aldrig tröttnar på.. :) Jag åt Korvstroganoff & ris igår till mat då dom andra åt något annat. Och det blev riktigt gott!
 
Som ni vet så är jag väldigt intresserad utav matlagning och bakning. Det är även jag som lagar maten här hemma till oss. Men ibland så orkar man inte göra allt från grunden, inte sant? Då passar det perfekt med ett lite enklare recept på en sjukt god maträtt som man kan göra på många olika vis. :)
 
Men receptet på bilden är en lättare variant jag gör när jag inte orkar stå och göra Korvstroganoff med redning m.m. ;)
 
Vilken är eran favoriträtt? :)