Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
En dag från helvetet!
Detta inlägget är tidsinställt!
 
 
Förlåt för en suddig mobilbild!
 
Dom säger att en bild säger mer än tusen ord? Igår var en helvetes dag för mig rent ut sagt.. Febern försvann inte och jag hade ont i höger sida av magen. När en bedömnings sköterska klämde och kände på magen så tryckte hon på ett ställe som gjorde fasligt ont! Det var så jag kallsvettades och nästan tuppade av.. :(
 
Jag hittade även en knuta/knöl i högersidan av magen som dom undersökte. Men den var inte så farligt sa dom..
När läkaren sen hade känt på magen, jag hade lämnat urinprov och stick i fingret blev det en akut remiss till sjukhuset.. Då läkaren misstänkte blindtarmen.. När vi kom till akuten så fick vi vänta en stund innan vi kom in och där kollades min puls, blodtryck, fick en infart i armen och dom tog blodprover.. Sen fick vi sitta i väntrummet och vänta på provsvaren då där inte fanns något rum ledigt.. ;)
 
Jag var så trött och så tagen av febern och smärtan att jag satt i väntrummet och sov.. ;) Vi satt och väntade och väntade och väntade på att få komma in till läkaren på akuten men det skulle dröja någon timme till.. :(
 
Så vi ringde på klockan så en sköterska kom så bad vi dom ta infarten och så frågade jag om jag kunde få åka hem över natten.. Innan han släppte hem oss så skulle han bara se hur mina provsvar såg ut, och där var inget rött så jag fick åka hem över natten.. :)
 
Det var lite om min gårdag faktiskt.. Var iväg exakt hela dagen och kom inte hem fören inatt.. :(