Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Ett besök på vårdcentralen!
Igår fick ett bli ett besök på Vårdcentralen.. Dessa öron alltså! :(
 
 
Jag har haft ont i mina öron den senaste tiden och i helgen har mitt döva öra runnit, kliat och det som har kommit ut från örat har luktat illa och feber på det. Jag har vetat hela helgen att där kommer vara inflammation i antingen ena örat eller båda. Men jag fick samla mod och trampas lite med ångesten och hålla den i schack (kände ren ångest av bara tanken att behöva gå till vårdcentralen, tycker inte alls om sjukhus/vårdcentraler) och ringa och få en tid. Fick tid igår 11:00 och där var jag. Fick träffa en bra läkare som tog sig tiden och verkligen undersökte öronen.
 
Det gick som jag hade förväntat kanonbra. Men mitt friska öra såg kanonbra ut, förutom en liten vaxpropp, haha! Men mitt döva öra var där en del vax i samt inflammation. Han kunde inte se bakom trummhinnan (inte konstigt med en konstgjord trummhinna som är gjord av senan på muskeln bakom örat) men där var en del vax och inflammation. Så tjohej, det blev antibiotikakur, 2 tabletter på morgonen och 2 tabletter på kvällen i en vecka.
 
Känns inte sådär jätteroligt med inflammationen. För inte nog med infektionen, läkaren var lite hårdhänt så jag är rejält öm i öronen idag och det känns mer än själva inflammationen. ;)
 
Så ja, som läkaren sa: Blir det inte bättre inom ett par dagar så måste ni ringa hit igen. Hoppas på bättring men just nu är febern på besök igen också. Att det alltid ska vara något typ. :(
 
Hoppas det är bra med er idag? Jag återkommer imorgon med ett nytt inlägg, dags att fortsätta sticka mina sockar sen sova.
 
Natti! ♥
Hör mig spela keyboard!
Jag tänkte vara riktigt snäll och låta er få ta del utav lite av mina kunskaper många av er kanske inte trodde jag hade ;-) Men jodå, visst kan jag både sjunga och spela keyboard/piano och andra finurliga instrument.
 
Men att lägga upp ett klipp när jag sjunger känns inte 100% ännu, men så småningom så, vem vet? Jag tänkte iaf att ni skulle få höra min Keyboard cover på Sarah McLachlans Angel. Lyssna och njut! :D
 
Ni får gärna kommentera vad ni tycker, ris som ros. Jag kan ta kritik. ;)
 
jag återkommer imorgon
Kära ni, är verkligen ledsen för att uppdateringen som utlovats inte har blivit av. Men jag återkommer imorgon igen med uppdatuppdaterin. Är så trött nu så jag orkar knappt skriva detta ;-) 

Har varit vaken i över 24 timmar och det säger ju en del också. Men nåja, jag avrundar här innan det blir twistersnurr av det hela. 

Tjingeling!