Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Foton från Instagram och mobilen.
Det här med att blogga.. Jag har kommit ur "gängorna" lite känner jag. Att blogga är något jag har gjort i så många år och som jag faktiskt inu tycker är roligt. Men så kommer den där dumma bloggtorkan. :(
 
Så detta inlägget får bli ett inlägg där jag ber er om hjälp med tips och idéer och även visar lite foton från mobilen och instagram från den senaste veckan. :)
 
Så kära läsare!
Något specifikt ni vill att jag skriver om?
Om du hade fått önska ett inlägg, vad hade du valt då? ♥
 
 
 
 
 
När man inte kan sova..
Det är är sådan jädrans natt där jag inte sova. Min mage bråkar lite med mig ikväll och gör ont, alvedon hjälper inte ett smack och jag blir smått frustrerad.. :( Jag vill bara att min mage ska vara normal, fungera normalt och inte så bananas som den gör just nu (berätta mer i ett annat inlägg).
 
Jag hoppas innerligt att magen vill sluta bråka snart så jag kan sova. Men fram tills dess så myser jag med tända ljus, musik i hörlurarna och min älskade stickning. Är smått hungrig just nu också ovan på allt. Men det får nog bli en apelsin isf, annars kommer jag inte somna alls ;)
 
 
 
Vi hörs imorgon igen, kram på er ♥
Risifrutti, min favorit!
Numera har jag börjat bli mycket bättre på att både äta frukost och mellanmål. Jag är inte typen i vanliga fall som kan äta frukost, men nu så! Kanske är Risifrutti det nyttigaste och bästa man kan äta till frukost. Men det fungerar för mig så att jag får i mig något och det är huvudsaken tycker jag. :)
 
Ända sedan jag var liten har jag inte kunnat äta frukost alls del för min morgontrötthet, men även för att jag blir illamående om jag börjar tänka på frukost när jag har vaknat. Men jag har hittat det jag alltid har tyckt om men som jag inte alltid har tänkt på att jag faktiskt kan äta till frukost, Risifrutti Jordgubb. Enkelt att äta och dessutom riktigt gott. Numera blir det Risifrutti till frukost och ibland till mellanmål om jag inte tar en frukt istället. :)
 
Jag märker redan skillnad på frukostfronten, för nu är jag nästan alltid vrålhungrig på morgonen och jag är piggare på dagarna, precis som det ska vara helt enkelt! Frukosten gör väldigt mycket har jag märkt.
 
Vad äter ni till frukost och vad är eran favorit frukost?
 
En kommentar jag fick för ett tag sen kan jag ge svar på nu:
"Som diabetiker ska man äta regelbundet" Jag vet, jag jobbar på att bli bättre på den fronten, okej? ;)