Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Tobbes julkalender - Lucka 24
God jul på er alla fina människor! ♥ Jag hoppas ni får en riktig fin jul med era nära och kära :-) ♥ Dagens lucka i julkalendern publicerades på Instagram tillsammans med luckorna som inte har publicerats. Så det är där ni får tävla om dom resterande vinsterna och dagens lucka. ;-)
 
Det är även dags att låta vinnarna i lucka 18 att få veta att dom har vunnit! Följande tre personerna har vunnit vars en print till sig själv och en vän (om dom inte vill ha båda själva, hihi):
Maria
Jilina
✎ Felicia
 
Tjohoo! Grattis grattis!! Maila mig på hej@tform.se så fixar vi så ni får er vinst :D
 
Ni hittar dagens luckor här:
 
 
Tobbes julkalender - Lucka 18
Ser du inte vad som står i bilden? Klicka här för större bild.
 
Tävlingsregler:
Lämna en kommentar med vad för motiv/text/citat du hade velat ha på din vägg i en poster/print. Eller lämna en kommentar med ditt bästa motto/citat :-)
 
Nu till vinnarna i lucka 10. Jag vet att det är sent, men bättre sent än aldrig. ;-) Dom två som hade turen med sig och kammade hem vars ett par fräsiga, coola och jäkligt bra bluetooth hörlurar är:
Iréne Wicander
Bella Karlsson
 
Tjohoo! Grattis grattis!! Maila mig på hej@tform.se så fixar vi så ni får er vinst :D
 
Ni har fram tills klockan ikväll den 18/12 kl, 23:59 på er att tävla.
Jag kommer då välja tre vinnare som vinner vars två prints ur min kommande kollektion (ram ingår ej). Vinnarna kommer efter avslutad julkalender kunna välja fritt i mitt galleri (hemligt än så länge). Vinnarna presenteras här på bloggen imorgon samtidigt som nästa lucka i julkalendern publiceras.
 
Pss! Glöm inte att ni kan följa mig på Instagram. Tobbeeza heter jag där ;)
Var ska man börja?
Hur mår ni kära bloggläsare? Mår ni bra? Jag vet inte vart jag ska börja egentligen. Det har varit mycket den senaste tiden. Dels med dom fula mailen/kommentarerna jag har fått, men dels lite annat. Min mobil är dessutom på lagning, så jag känner mig mer eller mindre naken utan den. Men den ska hämtas imorgon, så jag är glad över det. ;-)
 
Det har varit så mycket den senaste tiden, jag har haft en del ångest, fått panikångest attack i affären (skämde nog ut mig totalt, haha) och lite sånt. Jag har knappt orkat sticka den senaste tiden heller. Det har inte varit så roligt att sticka som det har varit innan. Jag orkade nätt och jämt att sticka klart mina vantar (mönster och beskrivning kommer). Men dom blev klara och nu är jag på nästa stick projekt. Så jag känner att min ork är på väg tillbaka. Nu är bara att ladda upp inför läkarbesök och sen jul. Men det ska nog gå, får jag hoppas. :-)
 
JO! Min julkalender fortsätter imorgon! Jag har tänkt en hel del ang julkalendern och jag har inte samvetet till att avbryta den helt. Ännu en gång lät jag trollen vinna för en kort period/stund, men det blev för mycket. Jag gjorde mitt bästa med julkalendern men fick ändå så mycket "skit" tillbaka. Men nu skiter jag i det och blickar framåt. Precis så man ska göra. Så från och med imorgon rullar julkalendern vidare. Dom missade luckorna/vinsterna kommer jag lägga till i den stora luckan på julafton. Så inga vinster går förlorade så var lugna ;-) Så nu vet ni det, så glöm för jösse namn inte att kika in bloggen imorgon.
 
Nu har jag lite att fixa med bloggen och julkalendern. Så antingen hörs vi senare eller så hörs vi imorgon. Jag vet inte vilket det blir, haha! ;-)
 
Men tills dess, ha det underbart!
Glöm inte, ni alla är värdefulla. ♥