Tobbe Andersson

Dom senaste dagarna!
Hur mår ni kära bloggläsare? Mår ni bra? :) Okej.. Jag tänkte att jag skulle skriva av mig lite, om mina senaste dagar, som rent ut sagt har varit tuffa. Jag vill inte att det ska bli ett "negativt" inlägg, men det får bli som det blir. Jag måste skriva av mig en pytteliten aning. Okej, here we go!
 
Min dygnsrytm är käpp rätt åt helsicke, jag har enormt svårt att somna, när jag sedan somnar kan jag sova i upp mot 13 timmar, men jag somnar på fel tidpunkt och vaknar på helt fel tidpunkt.. Som till exempel dom senaste tre dagarna. Där jag har somnat på eftermiddagen, vaknat på kvällen, varit vaken hela natten och sen samma visa om och om igen. Jag har fått insomningstabletter utskrivna, men dom funkar lite som dom själva vill. :(
 
Igår vart jag uppe hela natten, för att ännu en gång försöka vara vaken hela dagen, för att få rätt på dygnet. Men jag somnade vid 14 tiden och blev väckt 21:00 av Pappa.. Så då blev det att äta middag (sent, jag vet) sen satte jag mig och försökte pyssla. Men det gick bannemig inte. :( Några timmar senare tog jag 2 propavan, en timme senare sov jag och jag gick upp vid 17 tiden. Så nog har jag fått många timmar sömn, för en gång skull! :-)
 
Jag har varit så trött och samtidigt frustrerad dom senaste dagarna, att det ska vara så svårt att sova eller rent av att försöka "dygna"? Jag skulle egentligen till min läkare på psykiatrin idag, men jag är sjuk så jag ska dit den 18/12 istället.
 
Men så kan det vara! Jag hoppas dock att jag kan somna i relativt normal tid ikväll, med eller utan insomningstablett.. ;-)
 
Hur är eran dygnsrytm? Har ni något tips hur jag kan göra för att kunna somna i normal tid? :-)
 
 
Eleonora Adriana ♥

Jag har exakt samma problem med sömnen, svårt att somna, inatt var jag uppe hela natten, förra natten sov jag 21 timmar xD

liamochmelvin.blogg.se

Kan tyvärr inte ge dig så många bra råd, sitter ibland i samma sist som du. Det enda man måste göra är att försöka ha mer självdisciplin och tex ställa väckarklockan osv. (Som aldrig hjälper för mig ändå 😏) Det kommer att bli bättre, man måste bara härda ut. Kram

Luxxie - kreativt kaos

Tyvärr inga tips. Har samma problem. Dygnsrytmen och sömnen är åt helvete. Jag tycker det är svårt att motivera mig själv att gå upp "i tid" också, för jag har ju inget att göra. Att sitta dötrött i soffan är ju inte kul om man inte kan fokusera på någonting.

Eller ännu värre som jag hade för några veckor sedan. Sov som max 5 timmar per dygn. I flera veckor. Kände mig ju som en vandrande zombie, värre än vanligt. Usch. Vet inte vilket jag ogillar mest. När man sover för mycket och på fel tid, eller att inte kunna sova.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress