Tobbe Andersson

"Jävla skit julkalender"
Okej kära vänner! Jag stoppade julkalendern ännu en gång och denna gången har ni alla "troll" att tacka! Jag är inte så jätteglad över stoppet, men ännu mer ledsen och besviken över alla internet troll det finns. Jag vet att man inte ska påverkas av det, men när man får mail av folk om ens julkalender, ja då går det helt enkelt inte.
 
Jag är jäkla trött på allt näthat och alla människor som ska försöka första, förstör och lyckas förstöra. Vad är det för mening med det egentligen? Att man ska lyckas förstöra för alla dom som verkligen vill vara med i min julkalender till exempel? Jag förstår helt ärligt inte varför människor håller på som dom gör.. Kan något förklara det så blir jag lite gladare, för ärligt talat så vet jag inte riktigt varför folk ska förstöra, varför dom försöker och vad dom tänker egentligen?! :-(

Jag stoppade min julkalender på grund av några av dessa mailen, bland annat!
Det är bara några av alla mail och kommentarer jag har fått..

Jag har själv valt att ha julkalender på min blogg, det är mitt lilla sätt att försöka tacka alla er bloggläsare som har följt och följer min blogg och kommenterar, peppar mig och stöttar mig (vi finns här för varandra ♥). Jag är så otroligt glad att så många har följt mig och att så pass många ändå följer mig idag efter min bloggpaus. Därför vill jag tacka er alla och ge er något tillbaka för att ni kikar in här, lämnar en kommentar och för det mesta alltid lämnar en fin kommentar efter er. ♥ Fan! Nu lät det ju som att ni ska vara tacksamma, men det är absolut inte så jag menar, jag menar bara att jag bekostar allt själv, för att jag vill visa min uppskattning till er. :-)
 
 
Sen det ang att min julkalender är sponsrad? Eh what? Jag beskostar själv vinsterna i julkalendern med pengar jag har fått i form av blogglön (bland annat, annars har jag tagit av egen ficka), så mina luckor är inte fulla av reklam & smygreklam och är inte sponsrade. Jag har plockat ihop saker jag gillar och som jag tror ni också hade gillat/gillar och tävlar ut min julkalender. Så min julkalender är inte sponsrad över huvud taget. Mer information ang min julkalender kan ni hitta här »
 
Jag vet inte när eller om jag kommer fortsätta med julkalendern. Har stött på så mycket kommentarer och mail, så jag vet ärligt talat inte om jag ska fortsätta med den över huvudtaget. Jag måste först bestämma mig och tänka lite till om det ens är värt det. Om jag ska fortsätta med en lucka om dagen eller om jag ska samla ihop resterande vinster och tävla ut allt på julafton. Men just nu är jag lite ledsen över det och behöver tänka lite. :-(
 
Även fast det kanske inte syns så jättebra i bloggen så ska ni veta att varje kommentar värmer i mitt hjärta. Varje gång jag loggar in, och ser att ni kommenterar så blir jag så oerhört glad och varm i hjärtat, för ni lämnar alltid så peppande, stöttande och så himla fina kommentarer till 98%. Dom andra 2 procenten är fula mail och kommentarer som hamnar i skräpis direkt. Men nog om det!
 
Hoppas ni får en fortsatt fin Söndag, nu har jag lite stickning som väntar. ;-)
Kram på er ♥
Jilina

Skit i dom där jävla idioterna, vännen <3 Dom vet inte bättre. Förstår om det är svårt att skita i dom dock. Fan att en del ska vara så elaka och förstöra :(.

Jacqueline

Tobbe folket som skriver till dig är bara svartsjuka inget annat. Det är synd att det finns idioter till allt. Men tyvärr är ju inte den sista idioten född än.

Jag tycker du gör ett bra jobb med julkalendern jag längtar varje dag för att se vad du gör för någon lucka idag. Följer hellre din än julkalendern på tv :)

Jag förstår att det blir jobbigt för dig och att du måste tänka men som förare 2:a året på rad så ska du veta att jag uppskattar din klander och förstår om du vill lägga ner.
Kram en familje vän 💖

LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Jag vet att det är "lätt för mig att säga", men bry dig inte! Jag menar, du tvingar ingen att vara med i din julkalender. Gillar de den inte och vill inte delta så är det ju upp till dem, eller hur? Jag tycker i alla fall du haft en bra julkalender och det är så fint av dig att stå för allt själv och inte bli sponsrad.

Jag menar, gillar de inte din julkalender så finns det tusen andra tävlingar att vara med i. Alla gillar inte allt, och visst, de har ingen rätt att klanka ner så där, men du behöver inte dem för att lyckas. Dessa personer vill ju att du ska sluta med julkalendern - vill du verkligen göra det för dem? För vad jag har sett så är det ju en del som deltar i din julkalender, så den måste ju vara uppskattad av vissa.

Det är okej att ta en paus. Gör det du känner för. Vi finns kvar här sen vad du än bestämmer dig för att göra!

Madelein Larsson Wollnik

Idioter finns det gott om, folk som sitter ensamma på sin kammare som skulle skita ner sig om de blev konfronterade. Hoppas Aschberg hittar dem.

Angelnrone

Tjingeling Tobbe!

Ville bara sända lite Ljus i "mörkret" och stor KRAM!
Bry dig inte jag tycker det är jättekul att se att killar som bloggar och dessutom är Kreativ - WOW säger jag!
Stor eloge till dig och din fina blogg och tanken bakom din fina Kalender! Själv har jag en hemmagjord liten Skyddsängel som man kan vinna på min blogg före den 19/12 alltså några dar kvar... Take Care du fina toppenkille! /Angelnrone

Heléna

Vilka idioter! Skit i dom. Kram

Olivia | 17,5 årig tjej i mediebranschen

Hur fan kan man ha mage att klaga på en julkalender? Särskilt när någon bekostar den själv. Fan vad arg jag blir!

Stå på dig och kör ditt race!!

Åsa

Tobbe, detta är sjuka människor som besitter ett hat, ett hat att inte kunna vara lika bra som du. Bara beklaga att världen är så trång för dessa stackars människor. Kram till dig

Maria

Vilka idioter! Och vad är det ens att klaga på om en bloggare fått vinsterna sponsrade? Det får ju 99% av bloggare som ordnar tävlingar överhuvudtaget. Du är en av få som lägger egna pengar på bloggtävlingar, så din kalender är väl den sista som det ska klagas på isf. Ofta en bloggare vill eller har råd att använda massa pengar på sin blogg, de flesta vill nog att det blir plus minus noll (alltså att man inte går på minus) eller få vinst på sin blogg. Men ja alltså, om folk stör sig så enormt på att vissa blogginlägg är sponsrade så är det bättre att de hittar på en annan sysselsättning än att läsa bloggar, för att tjäna pengar via sin blogg breder ut sig allt mer, och det tycker jag också är helt ok sålänge de sponsrade blogginläggen inte dominerar i bloggen :) Men bloggande överlag håller på att förvandlas till ett betalt yrke, bland dem som är seriösa, och det tycker jag är spännande :)

Annsoh

fyfan, inte normala människor som håller på sådär! vilka idioter!

Sussie

Troll är fegisar, du är modig. Så, avundsjuka är var det handlar om! Rädda små skitar, låt det bara rinna av dig.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress