Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Tobbes julkalender - Lucka 24
God jul på er alla fina människor! ♥ Jag hoppas ni får en riktig fin jul med era nära och kära :-) ♥ Dagens lucka i julkalendern publicerades på Instagram tillsammans med luckorna som inte har publicerats. Så det är där ni får tävla om dom resterande vinsterna och dagens lucka. ;-)
 
Det är även dags att låta vinnarna i lucka 18 att få veta att dom har vunnit! Följande tre personerna har vunnit vars en print till sig själv och en vän (om dom inte vill ha båda själva, hihi):
Maria
Jilina
✎ Felicia
 
Tjohoo! Grattis grattis!! Maila mig på hej@tform.se så fixar vi så ni får er vinst :D
 
Ni hittar dagens luckor här:
 
 
Maria

Oh, så kul, tack för det!! :)

felicia

Vad kul, skickat mejl till dig! :)

Melanie

Hejsan!

Jag vann ett halsband i din julkalender förut och skickade också ett mejl till dig med adress osv, men har inte fått svar eller vinst..?

Svar: Hej,
Jag har inte svarat på alla mail än. Tänkte att jag mailar alla efterhands som deras vinster skickas. :-) Som jag skrev i inlägget "ang julkalendern" så börja alla vinster skickas ut i mitten av Januari. Din vinst skickas under morgondagen (Tisdag) alternativt på Onsdag. :-) En del vinster blev försenade pga snökaoset som kom så jag fick inte alla vinster i tid. Men din vinst är påväg iaf :D
Tobias "Tobbe" Andersson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress