Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Designen uppdaterad!
Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen här på bloggen. Varför jag inte har bloggat eller rättaresagt haft tid och blogga förklarar jag i ett inlägg nu under helgen. :)
 
Jag har för övrigt uppdaterat designen. Bytat ut headern mot en header som tar upp hela skärmbredden, ny logga, fixerad meny högst upp, flyttat dela knapparna till kommentarsidan och lite annat som ni nog märker. :)
 
En bild på designen innan uppdateringen:
 
 
 
Visst blev det bra?
Vad tycker du, kom gärna med feedback oavsett om det är positivt eller negativt. :)
Igår kom dom!
Min senaste kreation jag visade er i inlägget som ni hittar här bestämde jag mig för att framkalla i en förstoring. Beställde förstoringen häromdagen och leveranstiden var ca 7-10 dagar, men igår så damp dom ner i brevlådan. Ända fråm belgien, wohoo! :D
 
Jag blev så glad för att dom kom igår och för att det gick så fort som det gjorde. Nu ska ena postern upp i rummet och den andra ska till sin nya ägare tänkte jag. Visste blev den finare när den är tryckt på papper och i större format? :D
 
 
 
Vad tycker ni? :D
Kvällen pyssel och godis!
 
 
På bilden ovan ser ni mitt kvällspyssel och godis. En ny hörn till hörn filt fast i bara 2 färger, mörkare blå och vit. Blir riktigt snyggt tycker jag. :) Dock så kommer denna nog ta lite längre tid än jag först tänkte, kör med virknål 2,5 så det blir smått och jag har väl gjort 18 varv än så länge och har väl 80 varv till, minst! Haha ;) Men gör mig inget, då kan jag hålla mig sysselsatt iaf :)
 
På bilden ser ni även min kladdkakemuffins, inte helt nöjd med den. Lät den stå en jäkla minut extra i ugnen då dom var rinnande, skulle nog inte låtit dom stå där den minuten för dom blev inte helt så som dom ska bli. Men ja, skit i det, den var god ändå. ;)
 
Nu kallar sängen på mig. Ska till ÖNH imorgon, vätska och var rinner från mitt döva öra där jag har en konsgjort trumhinna så det måste kollas upp och behandlas, så får se vad läkaren säger imorgon. Men nu sängen.
 
Godnatt! :)