Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Ni frågar, jag svarar!
 
 
Det var längesen jag körde en frågestund där ni kan fråga exakt vad ni vill. Kanske något ni undrar över? Något ni vill veta om mig? Så jag tänkte, varför inte köra en frågestund? :-) Det är alltid lika roligt att läsa era frågor och besvara dom och ger er svar på det ni undrar och funderar på. :-)
 
Fråga exakt vad ni vill, ingen fråga är för dum eller konstig och jag lovar er att jag kommer svara på alla frågor jag får, oavsett vad.
 
Så varsågod och ställ din fråga! :D
Våga kom fram och säga hej!
Godkväll på er! Denna Fredagen har gått i lugnets tecken. Har bara latat mig idag typ. ;-) Sov rätt länge idag, var uppe en stund sen bar det iväg till affären och handla. Blev faktiskt lite onyttigheter idag. Det är ju ändå Fredag! ;-) Ska jag rabbla upp vad jag köpte så lär ni nog storkna? Nä, men det blev faktiskt lite lösgodis och glass. Idag är jag enormt sugen på godis så det ska jag banne mig äta, haha! :)
 
Idag när vi var på Ica så var där ett gäng på 4 pers och jag och Pappa går förbi dom för jag skulle ta Pepsi Max (älskade pepsi max ♥) och då tittar dom på mig och säger: Titta, titta, titta, där är Tobbe som ligger på andra plats på blogg.se topplista och så ler dom stort och glatt. :D Jag tittade på dom och smilade och sa hej. Riktigt roligt att ens bloggläsare känner igen en. :D Läser ni detta ni som var på Ica så kom gärna fram och säg hej. Jag bits inte.. ;-)
 
Nåja.. Nu tänkte jag färdigställa min nya bloggdesign samt virka lite rutor. Har börjat med en filt i mormorsrutor och jag har väl ca 90 rutor att göra.. Som tur är så tar varje ruta inte ens 10 minuter men ändå.. ;-)
 
Vad gör ni denna Fredagskvällen? Partajar/festar eller bara njuter av att det är helg?
Hoppas ni får en fortsatt bra Fredagskväll!
Har du en blogg?
Har du en blogg #4 Jag har läst en del bloggar i mina dagar. Men nu så har en del av dom slutat blogga, vilket faktiskt är tråkigt eftersom jag tycker om att läsa bloggar och att hitta nya bloggar.. :) Så jag undrar helt enkelt om Du har en blogg? Jag söker helt enkelt efter nya bloggar att följa så vad hade då inte passat bättre om ni kanske hade kunnat tipsa mig om några bloggar? :)
 
Kommentera din bloggadress eller ett tipsa om en blogg du tycker jag ska besöka. Bloggarna ni tipsar mig om kommer jag länka efterhands som ni kommenterar (vilket kommer generera fler besökare till er) och ni kommer även ha chansen att tävla om 3 olika hemliga vinster! :)
 
Så gott folk! Tipsa mig nu om nya bloggar att följa! :)