Tobbe Andersson

Jag är tillbaka igen!
 
 
Jag är tillbaka ännu en gång vänner! Nu känner jag att det äntligen är dags för bloggen igen, men på mina villkor, ingen annans (mer info kommer). Så nu kör vi helt enkelt, fast med nya tag!

Mycket har hänt sedan sist och jag tänkte att jag får ta och dela upp allt i några inlägg framöver, annars blir detta inlägget alldeles för långt för er och läsa. Vill ju inte tråka ut er det första jag gör. ;)
 
Jag har även bestämt mig för att blogga om lite mer saker än vad jag har gjort innan. Jag kommer hädanefter blogga om min kreativitet (stickning, virkning & DIY), min vardag, mina åsikter och om min psykiska och fysiska hälsa och min kamp om att gå ner i vikt. Jag kommer skriva lite mer fritt och berätta hur jag känner och mår, lite mer än vad jag har gjort innan. Det är trotsallt min blogg, gillar ni inte och läsa det jag skriver, då behöver ni ju inte läsa det. Enklare än så är det inte :)
 
OBS! Jag vet att det är lite tomt här på inlägg sedan bloggpausen. Men jag bloggade på en annan privat blogg (mer om detta kommer) medans jag pausade från denna. Jag håller därför på att importera alla inlägg därifrån och hit. vilket tar lite tid eftersom blogg.se inte har någon import funktion (som hade hjälpt mig enormt nu). Så jag får kopiera ut texten där, klistra in den här, ändra datum och katergorier och publicera. Vilket tar lite tid. Men inläggen är på gång iaf, det är det viktigaste ;-)
 
Så nu tar jag nya tag och så kör vi!
Låter det bra? Kaaaanon! ♥
Daniella Chanelle

kul med DIY :)

Svar: Finns ju inget roligare än DIY :)
Tobias "Tobbe" Andersson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress