Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
En han till pensionär som stickar? Nej!
 
 
Nej, jag är inte gammal för att jag stickar.
Nej, jag är ingen gubbe för att jag stickar.
Nej, jag är inte bög/homosexuell för att jag stickar.
Nej, jag är ingen pensionär för att jag stickar.
Nej, jag är inte en fjolla för att jag stickar.

Och för den delen är jag inte heller varken han, honom, hon eller henne. Utan jag är en hen!

Så jag undanber alla där ute som har åsikter, ska könsdefiniera mig, kränka mig eller "bestämma" min sexuella läggning bara för att jag stickar att skriva ner det på ett papper och kasta i papperskorgen iställer för att posta rent ut sagt knäppa kommentarer.

För jag bryr mig helt ärligt inte om det (jag himlar bara med ögonen och raderar kommentarerna). Jag stickar för att jag tycker det är kul, för att jag kan göra det och för att det är som terapi för mig. Jag köper till exempel hellre ett nystan garn för 50:- sätter mig i soffan en kväll och stickar en egen mössa än går och köper en ny för 200kr. Jag stickar för att jag både kan och vill. :-)
 
Så nästa gång någon tänker posta en kommentar, tänk er lite för. Man är inte varken homosexuell, fjolla, pensionär, gammal eller en gubbe för att man stickar. Alla har vi våran hobby/intresse och sen vad det är har ingen betydelse. Det är upp till var och en vad deras intresse är. :-)
Elin

Vad kul att du stickar! Alla måste ju kunna handarbeta utan att det ska könsdefinieras. Själv älskade jag träslöjd i skolan men tyckte att syslöjd var minst lika kul. Tyvärr var jag inget vidare på att sticka

David

Folk måste inse att bara för man tycker en viss sak är kul eller stimulerande så behöver man inte vara på ett visst sätt. Dessa förutfattade meningarna och stämplarna gör mig så trött...

Jenny

Bry dig inte om vad andra tycker, det viktigaste är att du gillar den du är. Håll huvudet högt! Oftast så är de med fördommar faktiskt de som är allra med osäkra!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress