Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Webbdesign för blogg.se
 
Något många än idag mailar mig om är antingen att dem behöver hjälp med sin bloggdesign, headerbyte eller vill köpa en design av mig. Det är såklart enormt roligt att folk vill ha min hjälp och att få all beröm jag får för mina designer. Men jag hinner och har just nu ingen möjlighet att hjälpa till så mycket. Jag är sjukskriven, och har knappt ork att göra något just nu, även om jag så gärna vill. Men det senaste halvåret har jag jobbat med en sida och en del bloggdesigner (endast för blogg.se just nu). Jag har nämligen skapat en sida där alla som bloggar på blogg.se kommer kunna ladda ner och använda designer som är skapade av mig :-)
 
Jag har som sagt jobbat både med sidan och några bloggdesigner i ca ett halvår, jag tror inte många är så intresserade av att läsa om bloggdesign idag som för några år sen. Därav gör jag detta istället och delar med mig utav min kunskap på det sättet :-)
 
Bloggdesignerna kommer som sagt till en början bara vara till blogg.se och där kommer vara både stilrena, enkla och lite mer avancerade designer för både modebloggar, personliga bloggar, musik, konst och mycket mer. Planen är att sidan kommer lanseras innan December, men jag kommer informera er alla här under tiden om hur arbetet går och hur planerna ser ut. Ni kommer även lite längre fram få möjligheten att påverka/önska hur kommande designer ska vara och se ut.
 
Jag tycker det ska bli enormt roligt om jag ska vara ärlig och jag är än så länge enormt nöjd över det arbetet jag har lagt ner. Men mer om det liiiite längre fram ;-)
 
Nog om detta och till min fråga till er: Är detta något ni är intresserade av och kommer använda? Visst det finns en djungel av bloggdesigner till blogg.se idag, men fler behövs ju ändå alltid ;-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress