Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Status just nu: magproblem? Sömnproblem? Deppig?

Hej på er. Äntligen skriver jag igen, det har varit en tuff period den senaste tiden med mycket tankar, känslor, händelser som skett och en rad dödsfall i min omgivning. Så har ärligt talat inte ens tänkt en tanke på bloggen. Men det ska bli ändring på nu, 2017 ska bli ett bra år eftersom 2016 har varit ett helvetesår om man får beskriva det så? ;-)

Just nu är min kropp inte helt så som den ska. Jag har en rackarns värk dagligen i mina leder, temperaturskillnaderna ute eller när det är väderomslag är rent helvete, vissa dagar har jag så ont att jag svullnar i kroppen speciellt i händer, armar och fötter och det svullnar så pass i mina fötter att jag knappt kan gå. Något jag nog får ta upp med Vårdcentralen vid nästa besök. Men inte nog med att jag svullnar utan jag "tappar min kraft" i mina leder/muskler när jag har så ont. Men det går fibromyalgi i släkten och familjen så ska se om denna vårdcentralen kan ta en på allvar denna gång och verkligen kolla upp det igen.

Mina sömnproblem är faktiskt lite bättre, vilket jag måste "skryta" lite om 😉 Det ända lilla problemet jag har är att jag lägger mig för sent = vaknar sent. Men att somna gör jag inom 10 minuter, ibland 5 minuter. Vilket är en stor skillnad jämfört med innan när jag kunde lägga mig i sängen vid 23 tiden och somnade inte fören runt 04-05 på morgonen. Inte nog med att jag somnade så tidigt på morgonen utan jag var så trött och utmattad då att jag kunde sova i 12-16 timmar utan problem. Men så är det inte just nu. Utan nu tar det 5-10 minuter för mig att somna sen sover jag i ca 7-9 timmar. 👍😍

- - - - - - - - WARNING FOR TOO MUCH INFORMATION - - - - - - - -

Sen har jag även mina magproblem. Min mage är katastrof typ. Inte nog med att min mage är väldigt känslig mot laktos så är det att den "stannar", vilket innebär att jag blir hård i magen. Antingen får jag till slut äta något som jag vet att min mage inte gillar så att jag blir lös i magen eller så får jag använda olivolja i all matlagning alternativt dricka ännu mer vatten än vad jag gör. Det är så frustrerande att inte ens magen kan fungera som den egentligen ska. Men när den "kommer igång" igen så märks det först så mullrar och låter magen sen kommer magknipet och sen är det toa som gäller. Haha! 😂 Men det är också något jag nog får ta upp med vårdcentralen, om jag då får en läkaren som tar sig tiden att lyssna och förstå. Vilket inte är så vanligt idag.. Kan ta ett kort exempel: En diabeteskontroll för mig som har diabetes kan i regel ta 6 minuter för läkaren att gå igenom mina provsvar, kolla hjärta, lungor och blodtryck samt säga vad hen har att säga. Sen är det finito och jag hinner oftast inte ta upp någon jag tycker är bra att läkaren vet eller något jag undrar över ang min diabetes. "Äsch det kan vi ta om ett år på nästa diabeteskontroll". Ehm jaha.. Ja.. Okej, hejdå vi ses om ett år då!

Sen tänkte jag ta upp lite om mitt psykiska mående som är bättre. Men det får jag nog dedikera ett eget inlägg om. :-)

Tänkte avrunda detta inlägget nu så ni inte får kramp i ögonen 😂 Jag ska fortsätta sticka på sockorna jag stickar och se Familjen Rysberg och #100procentvaken på #svtplay innan jag sluter mina blå. :-)

Hoppas ni alla mår bra där ute?
Glöm inte att du är fin som DU är, oavsett vad! ♥
Kram! 😘❤

Ps! Antingen på Lördag eller Söndag kommer ett blogginlägg om mina planer och förändringar med bloggen. Vad kommer ske under 2017? Vad kommer min blogg handla om? Vad kommer jag lansera 2017? Var ska jag resa under 2017? Kommer det mer inom DIY/stickning/virkning? Det och mycket mer får ni veta i helgen alternativt under nästa vecka. :D Men jag kan säga så mycket som att fler DIY inlägg kommer kommer 2017. Jag kommer dela med mig utav egen skapade mönster på sockar, vantar, mössor, sjalar och MYCKET mer under 2017. Så glöm inte följa min blogg så du inte missa något! 💓 Det var allt för mig idag. Godnatt ♥

Syns genom egna tryck!
Detta inlägget är ett betalt samarbete, vilket betyder att jag har fått betalt för att skriva inlägget. Det är mina egna åsikter i inlägget och mina egna skrivna ord, företaget har således inte betalat mig för att skriva bra saker eller vad dom vill ♥
 
Något som ni kanske vet att jag har en lite extra glöd för att hjälpa andra. Jag hjälper till med det jag kan i den mån jag kan och visst så stämmer att en inte kan göra allt men alla kan göra något ♥ Och det jag tänkte skriva om idag är faktiskt om lite mer personliga saker man kan ge bort, till exempelvis välgörenhetsorganisationer, något jag faktiskt tänkte jag skulle göra. Jag ska förklara för er. :-)
 
Abstraktreklam är ett företag beläget i Skåne, inte alls långt ifrån den staden som jag bor i som erbjuder bland annat gåvokort och företagspresenter (deras produkter har faktiskt bra kvalité, jag har fått se och klämma på saker vänner som har företag har köpt därifrån). Men inte bara det utan du kan skapa personliga saker också så som kläder reklamprodukter (så som kaffemuggar, paraplyer, ballonger, reflexer sommarprodukter och mycket mer) En hel del med andra ord. Och det jag tänkte på är att genom att exempelvis köpa reklamprodukter/presentkort till ett välgörande ändamål så att man på det sätter kan hjälpa dom att synas och få lite mer reklam. :-) Vilket även är det jag tänkte hjälpa till med. Jag har kontakta några välgörande ändamål för att höra om det är något dom vill ha och än är där några välgörande ändamål som har gett mig ett stort JA till detta. Superkul!! :-)
 
Så det är faktiskt mina planer och jag tänker att det kanske också är något för er? Det är en fin sak att ge bort till exempelvis välgörande ändamål om inte du eller ditt företag vill ha lite personliga och roliga prylar själv som du själv skapar? Det är alltid värt ett besök. Antingen blir det en fin gest att ge bort eller något bra till dig/ditt företag?
 
Så ge gärna Abstraktreklam ett besök och se deras GIGANTISKA utbud, när jag har fått sova några timmar så ska jag sätta mig och beställa till några välgörande ändamål (ett inlägg om vad/vem/hur kommer senare under månaden).