Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Syns genom egna tryck!
Detta inlägget är ett betalt samarbete, vilket betyder att jag har fått betalt för att skriva inlägget. Det är mina egna åsikter i inlägget och mina egna skrivna ord, företaget har således inte betalat mig för att skriva bra saker eller vad dom vill ♥
 
Något som ni kanske vet att jag har en lite extra glöd för att hjälpa andra. Jag hjälper till med det jag kan i den mån jag kan och visst så stämmer att en inte kan göra allt men alla kan göra något ♥ Och det jag tänkte skriva om idag är faktiskt om lite mer personliga saker man kan ge bort, till exempelvis välgörenhetsorganisationer, något jag faktiskt tänkte jag skulle göra. Jag ska förklara för er. :-)
 
Abstraktreklam är ett företag beläget i Skåne, inte alls långt ifrån den staden som jag bor i som erbjuder bland annat gåvokort och företagspresenter (deras produkter har faktiskt bra kvalité, jag har fått se och klämma på saker vänner som har företag har köpt därifrån). Men inte bara det utan du kan skapa personliga saker också så som kläder reklamprodukter (så som kaffemuggar, paraplyer, ballonger, reflexer sommarprodukter och mycket mer) En hel del med andra ord. Och det jag tänkte på är att genom att exempelvis köpa reklamprodukter/presentkort till ett välgörande ändamål så att man på det sätter kan hjälpa dom att synas och få lite mer reklam. :-) Vilket även är det jag tänkte hjälpa till med. Jag har kontakta några välgörande ändamål för att höra om det är något dom vill ha och än är där några välgörande ändamål som har gett mig ett stort JA till detta. Superkul!! :-)
 
Så det är faktiskt mina planer och jag tänker att det kanske också är något för er? Det är en fin sak att ge bort till exempelvis välgörande ändamål om inte du eller ditt företag vill ha lite personliga och roliga prylar själv som du själv skapar? Det är alltid värt ett besök. Antingen blir det en fin gest att ge bort eller något bra till dig/ditt företag?
 
Så ge gärna Abstraktreklam ett besök och se deras GIGANTISKA utbud, när jag har fått sova några timmar så ska jag sätta mig och beställa till några välgörande ändamål (ett inlägg om vad/vem/hur kommer senare under månaden).
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress