Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Sa någon shopping?
Detta inlägget är ett betalt samarbete, vilket betyder att jag har fått betalt för att skriva inlägget. Det är mina egna åsikter i inlägget och mina egna skrivna ord, företaget har således inte betalat mig för att skriva bra saker eller vad dom vill ♥
 
 
Ännu en gång är det dags för mig att tipsa er om en av mina favoriter bland webbutiker! Jag älskar att shoppa på nätet. Allt som går att köpa via internet köper jag för det mesta, det passar mig perfekt! Visst finns det både fördelar och nackdelar med det (som när man beställer kläder till exempel). Men det är ändå så himla bra att man idag kan köpa något via internet, och sedan bara inom några dagar hämta ut det på ens närmsta postombud. :-)
 
En webbutik som är min favorit, och då menar jag också verkligen en favorit är cdon.com. Där handlar jag väldigt mycket, dom har ett så stort utbud av produkter/artiklar och deras leverantid är perfekt för mig. Jag har just nu allt jag behöver i princip. Men jag tänkte ändå även berätta för er vad mitt nästa köp kommer bli. En julklapp i efterskott till mig själv, som jag har funderat på att köpa i ett tag.
 
Jag tänkte bannemig slå slag i saken och köpa mig ett aktivtetsarmband, eller ja.. Smartband om man så vill kalla det de. ;-) Något som jag skulle ha stor nytta av för en gång skull (inget onödigt köp som ibland görs). Så att jag personligen kan se hur bra och mycket jag faktiskt sover på nätterna, se puls och den där biten med kalorier och mycket annat. Där finns ju så många fina varianter till olika priser så det blir ju dock svårt att välja. Men ett aktivitetsarmband är det jag ska ha och det ska jag faktiskt köpa till mig själv. Jag måste bara sätta mig ner ännu en gång och kika in alla varianter där finns samt se efter någon som passar mig. :-) Så det står på tur just nu!
 
Jag har ju social fobi och är nästan aldrig ute och shoppar numera. Då är nätshopping det bästa som finns, jag beställer det jag vill ha, betalar det och några dagar senare hämtar jag paketet på Ica. Snabbt, enkelt och perfekt! Det kan liksom inte bli bättre! :-)
31 dagar av mitt liv!
Jag tänkte köra en ny sak jag kom på. Som jag själv tycker låter bra och nog är bra för mig också. Nämligen 31 dagar av mitt liv. Jag kommer då under 31 dagar (en månad) publicera ett blogginlägg där jag svarar på frågorna som finns längre ner. Det kommer ju också resultera i att Ni får ta del av mitt liv i en större utsträckning än innan, få veta exakt hur jag har mått under dagen samt vad jag har gjort just den dagen.

Detta ska bli så intressant att göra, för jag kan ju längre fram gå tillbaka och läsa vad jag har skrivit, hur jag mådde den dagen, vad jag gjorde, vad som är mindre bra och vad som var extra bra/roligt. :)
 
Jag vet dock inte exakt vilken dag jag kommer köra igång med detta, så ni får hålla koll på min blogg! ;)

Vill du också haka på och skriva dina "31 dagar av mitt liv"? Bring it on! Kommentera gärna om du kommer göra det, så länkar jag dig i sammanfattningsinlägget. Vill ni så kan ni också använda hashtaggen #31dagaravmittliv precis som jag kommer göra. ;-)

Jag kommer svara på följande frågor i mina inlägg:
• Hur mår du idag?
• Något dåligt som har hänt?
• Något extra roligt som har hänt?
• Vad har du gjort idag?
Listan kan fyllas på efterhand med frågor.
Nyheter är mitt måste!
Detta inlägget är ett betalt samarbete, vilket betyder att jag har fått betalt för att skriva inlägget. Det är mina egna åsikter i inlägget och mina egna skrivna ord, företaget har således inte betalat mig för att skriva bra saker eller vad dom vill ♥
 
Varje dag när jag slår upp mina ögon så är mitt måste att checka nyheterna. Nyheter är något som har följt med mig ända sedan barnsben. Min Mamma tittar alltid på nyheter på morgonen och har gjort så länge jag kan minnas, vilket jag älskar. Jag tycker om att både se på nyheter och läsa nyheterna. Visst har man sina guldkorn bland alla nyhetskällor. Men ack vad nyheter är viktigt i mitt liv. Det är ju där man kan läsa och förstå vad som händer och sker, både inrikes och utrikes. Ehm.. Ät det nu jag ska berätta att jag köper kvällsposten ibland i affären? Jaja, nu vet ni iaf ;-)

Det första jag spanar in på nyheterna är Sverige/inrikes nyheterna, därefter går jag över och läser vad som sker runt om i världen. Jag har inga speciella nyhetskällor/tidningar som jag läser. Jag läser först och främst vår lokala tidning sedan går jag vidare bland dom andra större tidningarna. Jag har även sedan ca 2 månader tillbaka börjat följa en ny tidning/nyhetskälla (<- länk). En site jag inte alls visste fanns just då, men som jag nu spanar in och läser flera gånger i veckan. Både inrikesnyheter, världs nyher och nyheter från Kina. Det ni! Ännu en site att lägga till bland bokmärkena. Dock har jag inte så jättemycket tid som jag eg vill ha. Så jag kan ju inte testa och läsa fler tidningar, vilket är synd, för annars hade jag gladerligen gjort det. För jag tycker om att både se och läsa nyheter.
 
Jag gillar att ha koll på nyheterna och vad som sker helt enkelt. Svårare än så är det inte, hihi! :)
Läser ni nyheterna dagligen?