Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Nyheter är mitt måste!
Detta inlägget är ett betalt samarbete, vilket betyder att jag har fått betalt för att skriva inlägget. Det är mina egna åsikter i inlägget och mina egna skrivna ord, företaget har således inte betalat mig för att skriva bra saker eller vad dom vill ♥
 
Varje dag när jag slår upp mina ögon så är mitt måste att checka nyheterna. Nyheter är något som har följt med mig ända sedan barnsben. Min Mamma tittar alltid på nyheter på morgonen och har gjort så länge jag kan minnas, vilket jag älskar. Jag tycker om att både se på nyheter och läsa nyheterna. Visst har man sina guldkorn bland alla nyhetskällor. Men ack vad nyheter är viktigt i mitt liv. Det är ju där man kan läsa och förstå vad som händer och sker, både inrikes och utrikes. Ehm.. Ät det nu jag ska berätta att jag köper kvällsposten ibland i affären? Jaja, nu vet ni iaf ;-)

Det första jag spanar in på nyheterna är Sverige/inrikes nyheterna, därefter går jag över och läser vad som sker runt om i världen. Jag har inga speciella nyhetskällor/tidningar som jag läser. Jag läser först och främst vår lokala tidning sedan går jag vidare bland dom andra större tidningarna. Jag har även sedan ca 2 månader tillbaka börjat följa en ny tidning/nyhetskälla (<- länk). En site jag inte alls visste fanns just då, men som jag nu spanar in och läser flera gånger i veckan. Både inrikesnyheter, världs nyher och nyheter från Kina. Det ni! Ännu en site att lägga till bland bokmärkena. Dock har jag inte så jättemycket tid som jag eg vill ha. Så jag kan ju inte testa och läsa fler tidningar, vilket är synd, för annars hade jag gladerligen gjort det. För jag tycker om att både se och läsa nyheter.
 
Jag gillar att ha koll på nyheterna och vad som sker helt enkelt. Svårare än så är det inte, hihi! :)
Läser ni nyheterna dagligen?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress