Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Sa någon shopping?
Detta inlägget är ett betalt samarbete, vilket betyder att jag har fått betalt för att skriva inlägget. Det är mina egna åsikter i inlägget och mina egna skrivna ord, företaget har således inte betalat mig för att skriva bra saker eller vad dom vill ♥
 
 
Ännu en gång är det dags för mig att tipsa er om en av mina favoriter bland webbutiker! Jag älskar att shoppa på nätet. Allt som går att köpa via internet köper jag för det mesta, det passar mig perfekt! Visst finns det både fördelar och nackdelar med det (som när man beställer kläder till exempel). Men det är ändå så himla bra att man idag kan köpa något via internet, och sedan bara inom några dagar hämta ut det på ens närmsta postombud. :-)
 
En webbutik som är min favorit, och då menar jag också verkligen en favorit är cdon.com. Där handlar jag väldigt mycket, dom har ett så stort utbud av produkter/artiklar och deras leverantid är perfekt för mig. Jag har just nu allt jag behöver i princip. Men jag tänkte ändå även berätta för er vad mitt nästa köp kommer bli. En julklapp i efterskott till mig själv, som jag har funderat på att köpa i ett tag.
 
Jag tänkte bannemig slå slag i saken och köpa mig ett aktivtetsarmband, eller ja.. Smartband om man så vill kalla det de. ;-) Något som jag skulle ha stor nytta av för en gång skull (inget onödigt köp som ibland görs). Så att jag personligen kan se hur bra och mycket jag faktiskt sover på nätterna, se puls och den där biten med kalorier och mycket annat. Där finns ju så många fina varianter till olika priser så det blir ju dock svårt att välja. Men ett aktivitetsarmband är det jag ska ha och det ska jag faktiskt köpa till mig själv. Jag måste bara sätta mig ner ännu en gång och kika in alla varianter där finns samt se efter någon som passar mig. :-) Så det står på tur just nu!
 
Jag har ju social fobi och är nästan aldrig ute och shoppar numera. Då är nätshopping det bästa som finns, jag beställer det jag vill ha, betalar det och några dagar senare hämtar jag paketet på Ica. Snabbt, enkelt och perfekt! Det kan liksom inte bli bättre! :-)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress