Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Tips till dig som ska starta företag!
Detta inlägget är ett betalt samarbete, vilket betyder att jag har fått betalt för att skriva inlägget. Det är mina egna åsikter i inlägget och mina egna skrivna ord, företaget har således inte betalat mig för att skriva bra saker eller vad dom vill ♥
 
Om ni tittar tillbaka i mitt arkiv ungefär 4år så kan ni läsa en del om mitt företagande. Där jag samtidigt som jag studerade drev ett företag. Vilket var väldigt väldigt roligt, men inte alla gånger dock. Att driva företag innebär inte alltid att det kommer gå framåt utan motgångar och att det är busenkelt, ack nej. Där finns motgångar och saker som är viktiga att sköta men som kan vara väldigt jobbiga.

Jag och en vän är i starta företag planer. Vi tänker då starta ett aktiebolag tillsammans, vilket kräver lite jobb. Om man inte tar hjälp av Heinestams som kan hjälpa oss som är i planerna att starta ett nytt företag då där är en del papper/dokument/uppgifter som ska fyllas i och skrivas på. För er som inte vet så erbjuder Heinestams kvalificerade och prisvärda tjänster inom bolagsrätt till allt från företag, privatpersoner till redovisningsbyråer. Dem erbjuder väldigt många tjänster till väldigt bra priser. Hos dem kan du få hjälp med att starta, ändra, diva, avveckla, överlåta och fusion/delning av bolag. Dem hjälper en med det mesta arbetet och pappersarbetet till ett humant och bra pris och det med hög servicenivå och kompetens inom området. Jag ska förklara för ett lite hur det går till.

När jag och min vän ska bilda vårat aktiebolag är där en del att tänka på och en del papper/dokument som måste fyllas i. Men detta hjälper Heinestams oss med mot en kostnad om 1650kr. För att det hela ska starta så måste man först fylla i en beställningsblankett (antingen genom att skriva ut pappert via en pdf fil, eller om man gör en onlinebeställning), när man fyllt i den får man sina handlingar man behöver och därefter ska dem signeras (och i detta fallet måste man också gå till banken för att öppna konto så man kan sätta in aktiekapitalet). Man returnerar handlingarna till  Heinestams och då dem är ombud i ärende skickar in anmälningen till bolagsverket (dem är ombud i ens ärende). Därefter håller dom koll och bevakar ditt ärende hos bolagsverket, när registreringen är klar så sker en så kallad slutredovisning, där man nu som företagare får en bolagspärm som innehåller registreringsbevis, aktiebok, alla original dokumen som tillhör ditt bolag. Lättare kan det inte bli, eller hur?

Bäst av allt är att kika in deras hemsida för att läsa mer om dem, deras tjänster och hur allt fungerar. Kika in deras tjänster dem erbjuder, läs på om det du behöver hjälp med och är du likt som mig i tankarna om att starta företag? Varför inte ta del av Heinestams? :-) Kika in deras hemsida för mer information :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress