Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Hör mig spela piano/keyboard!
Okej! Något nog inte många vet är att musik ligger mig varmt om hjärtat. Jag har en Pappa som har varit musiker och kan spela en rad olika instrument och en syster som älskar att sjunga. Så det ligger nog lite i blodet också ;-)
 
Jag älskar att spela piano & keyboard, lära mig nya låtar och ackord och att bara få låta timmarna flyga iväg och låta alla tankar och känslor bara få stå stilla ett tag ♥ Så jag tänkte att ni skulle få höra små bitar av flera olika låtar jag kan spela. Så lyssna och njut (om ni vill och tycker om det).
 
 

Varsågoda och lyssna! Här bjuder jag er på ett litet klipp där ni får höra mig spela keyboard/piano. Missa inget, häng med mig på Instagram, heter Tobbeeza där ;)

Publicerat av DIY bloggen den 26 juli 2015
 
Om ni vill får ni jättegärna lämna en kommentar vad ni tycker. :-)
 
Ha en fin dag ♥
Hej igen!
Nämen hej igen hörreni! Det var minst sagt ett tag sen. Jag är tillbaka nu, jag har äntligen hittat min blogglust igen så nu tutar vi och kör! Jag har inte mått 100% bra den senaste tiden (kommer ett inlägg i veckan ang det) därav har jag inte ens orkat blogga. Att vara vaken på kvällen och natten och sen lägga sig runt 05-06, sova i 12 timmar och gå upp mellan 18-20 tiden på dagarna är inget att rekommendera. Men nu har orken hittat hit och min deppighet är nog över.
 
Just nu mår jag rätt bra. Jag har äntligen kommit in i rätt dygnsrytm, så numera somnar jag runt 23 snåret och går upp mellan 06-09 på morgonen, kanoners! Så ja.. Allt känns rätt bra just nu och ni får självklart hjälpa mig hålla tummarna för att det fortsätter så! :-) Men det tror jag nog ♥
 
Jag tänkte bara titta in nu och säga hej och meddela att jag är tillbaka. Det är dags att krypa ner i sängen för min del. Måste ringa vårdcentralen imorgon. Har ett nageltrång som jag inte kan fixa och trixa med själv längre, så vårdcentralen får nog hjälpa mig där ;-) Måste även få en tid så dom får kolla min hand också.. Har en nerv i kläm så jag har ingen känsel i nästan halva handen (den bestämde sig för att somna i Torsdags) så det måste dom också kolla på.
 
Nåja.. Nu blev det nog lite rörigt så jag avrundar här och kryper ner i sängen.
Hoppas ni alla mår bra?
 
Sov gott med er!
Kram! ♥
Inreda med egen fototavla
Detta inlägget är ett betalt samarbete, vilket betyder att jag har fått betalt för att skriva inlägget. Det är mina egna åsikter i inlägget och mina egna skrivna ord, företaget har således inte betalat mig för att skriva bra saker eller vad dom vill ♥
 
Det känns att trenden 2014 är tillbaka när det gäller inredning och livsstil! Majoriteten vill återvinna och inte slänga, vilket jag tycker är det bästa. På facebook kan alla ta del av andras inspiration och sätta igång sin egen kreativitet när det gäller inredning och miljö. Jag vet inte om vi går mot bättre tider eller sämre men varför handla nytt när det går att spara på miljön och fynda bra utbud till oslagbara priser på till exempel blocket eller återbruka och återvinna det man redan har? Det är värt en extra tanke. :)

Jag har sedan länge varit inne på att köpa en snygg tavla. Billig investering för att prydda väggen här hemma men det känns som att jag får mer valuta för pengar genom att beställa canvas på nätet istället för lokalt. Det är redan modernt i många andra länder, eller rättare sagt det har varit i mode riktigt länge med tanke på att berömda Monalisa målades av konstnären Leonardo da Vinci på canvasduk och idag säljs hans konst för miljoner. Fördelen är att det går att beställa valfria mått som man själv önskar och med lite trix kan till exempel jag även photoshopa bilderna så att de blir i bättre kvalitet. Tidningen Göteborgs-Posten rekommenderar att man ska pryda väggen med tavlor och det fick mig att tänka till lite. Även om vi påverkas av vad som gäller så håller jag delvis med om att inreda personligt behöver man inget recept till. Lika bra att kombinera en mix av gammalt som nytt. Blir det en egen fototavla på canvas så får jag visa resultatet men det lär ta tid eftersom jag inte har bråttom.

När vi ändå har pratat om Facebook, kan vi då prata om att Facebook lanserar nya ikoner genom att vara kreativa och skapa bättre atmosfär på sajten? Personligen tycker jag att deras nya ikoner är kanon, man kan ge en status en mer känsla än innan till exempel. Men även där så finns det också nackdelar och fördelar. Den stora nackdelen är nog en del missbrukar funktionen och inte väljer den känslan en känner när man läser. Utan ger ett "asgarv" på en status som handlar om status skaparens Mormor har gått bort (hände en vän till mig). En riktigt grym ny funktion!