Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Inreda med egen fototavla
Detta inlägget är ett betalt samarbete, vilket betyder att jag har fått betalt för att skriva inlägget. Det är mina egna åsikter i inlägget och mina egna skrivna ord, företaget har således inte betalat mig för att skriva bra saker eller vad dom vill ♥
 
Det känns att trenden 2014 är tillbaka när det gäller inredning och livsstil! Majoriteten vill återvinna och inte slänga, vilket jag tycker är det bästa. På facebook kan alla ta del av andras inspiration och sätta igång sin egen kreativitet när det gäller inredning och miljö. Jag vet inte om vi går mot bättre tider eller sämre men varför handla nytt när det går att spara på miljön och fynda bra utbud till oslagbara priser på till exempel blocket eller återbruka och återvinna det man redan har? Det är värt en extra tanke. :)

Jag har sedan länge varit inne på att köpa en snygg tavla. Billig investering för att prydda väggen här hemma men det känns som att jag får mer valuta för pengar genom att beställa canvas på nätet istället för lokalt. Det är redan modernt i många andra länder, eller rättare sagt det har varit i mode riktigt länge med tanke på att berömda Monalisa målades av konstnären Leonardo da Vinci på canvasduk och idag säljs hans konst för miljoner. Fördelen är att det går att beställa valfria mått som man själv önskar och med lite trix kan till exempel jag även photoshopa bilderna så att de blir i bättre kvalitet. Tidningen Göteborgs-Posten rekommenderar att man ska pryda väggen med tavlor och det fick mig att tänka till lite. Även om vi påverkas av vad som gäller så håller jag delvis med om att inreda personligt behöver man inget recept till. Lika bra att kombinera en mix av gammalt som nytt. Blir det en egen fototavla på canvas så får jag visa resultatet men det lär ta tid eftersom jag inte har bråttom.

När vi ändå har pratat om Facebook, kan vi då prata om att Facebook lanserar nya ikoner genom att vara kreativa och skapa bättre atmosfär på sajten? Personligen tycker jag att deras nya ikoner är kanon, man kan ge en status en mer känsla än innan till exempel. Men även där så finns det också nackdelar och fördelar. Den stora nackdelen är nog en del missbrukar funktionen och inte väljer den känslan en känner när man läser. Utan ger ett "asgarv" på en status som handlar om status skaparens Mormor har gått bort (hände en vän till mig). En riktigt grym ny funktion!
Elin Tibäck

Jag försöker alltid återanvända på något sätt, även om det bara är en liten del av saken jag behöver. Blir bäst så :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress