Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Älskade sommar!
 
Har inte så mycket att skriva idag, vädert är på topp och jag njuter som bara den av det. Sommaren är en årstid jag verkligen älskar. Idag har jag bara tagit det lugnt. Fick 5½ timmes sömn och känner min inte som en människa till 100%, får ta igen sömnen inatt. :-)
 
En sak jag dock har märkt är jag har börjat bli otroligt lättväckt. Jag har bara imorse vaknat 1 gång i timmen av olika ljud här hemma. Är det inte min syster som har spelat lite musik så är det att någon har gått utanför mitt rum. Men det är nog för att jag inte riktigt kommer in i djupsömnen.. Från det ena till det andra, vad tråkigt det måste vara och läsa om mitt gnäll om sömnen, haha! Men min sömn är rätt märklig och jag vill liksom försöka "dokumentera" och skriva om den för att kunna titta tillbaka och se men även för att jag är så glömsk ibland.
 
Jag kan liksom gå till läkaren för att t.ex. har sömnbesvär. Men när jag väl är där så är ångesten på topp och jag glömmer exakt allt jag ska säga och har och säga. :-(
 
Men ska försöka och kanske gnälla mindre om min sömn, så en del inte behöver bli tokiga på mig. Haha!
 
Nixpix! Vi får höra imorrn istället. Nu blir det ut i solen igen och njuta. Tjingeling! :D
Ännu en dag lider mot sitt slut.
 
Fin solnedgång imorse när jag kröp ner i sängen.
 
Ännu en dag har lidit mot sitt slut och jag har fått lite gjort idag. Kanske inte sådär supermycket som jag hade önskat, men lite iaf. Sov totalt 6 timmar inatt/imorse och känner mig just nu halvt död. Är så otroligt trött på att vara trött och inte få sova. Jag brukar nästan alltid sova runt 8-10 timmar, men den senaste månaden (minst) så har jag sovit mellan 4-6 timmar. Jag har fått insomningtabletter utskrivna men dom har inte hjälp alls. Jag somnar snabbare utan dom märkligt nog. Men jag kommer nog inte riktigt in i djupsömnen, så det är nog därför. Men det får jag ta upp med min läkare.
 
Annars idag har jag inte gjort så mycket, Fixat med en hemsida, flyttat domäner till en annan domän registrar, varit på Ica och handlat (och planen var att jag bara skulle handla mat, men att där slank ner chokladboll och twixchoklad i korgen är en annan story), lagat mat, stickat lite och fixat lite mer med en hemsida.
 
Har fått lite gjort idag iaf och morgondagen har mer att erbjuda. Då jag måste ringa Vårdcentralen och få en tid till min diabetessköterska och få en tid till min läkare för en hälsokontroll, ringa CSN då jag har studielån jag betalar, ringa lite andra samtal och sen iväg och handla lite mat och ev garn.
 
Så nu ska jag för en gångs skull krypa ner i sängen och starta en film på tvn (hurra för Telias digitaltv, det bästa som finns).
 
Vi hörs imorrn igen! Godnatt på er! ♥
Fullt med utryckningsfordon!
 
Det är absolut inte varje dag det händer något i den lilla byn jag bor i. Visst har det hänt en del här under dem 2 åren vi har bott här (en del inbrott i affären, någon som åkt fast för narkotiabrott och så vidare) men det är väldigt ovanligt att här händer något större om man bortser från alla ungdomar som varje år plankar på badet nattetid hela sommaren lång. ;-)

Men innan ikväll när jag satt och lyssnade på musik och stickade ser jag något blått som blinkar och lyser upp hela baksidan så ser jag en brandbil som kör in på skolgården bredvid oss. Vi gick ut av nyfikenhet och fick då veta av förbipasserande/några av våra grannar att dem hade sett en massa rök i skolan och då larmat SOS. En vanligt brandbil full av brandmän, en tankbil, en bil med en brandchef och en civil polisbil.

Tror ni det brann i skolan? Nä, det var falskt alarm. Tur är var väl det!

Obs! Jag håller på att importera inlägg för hand då jag har skrivit på en privat blogg. Dyker här upp inlägg lite hipp som happ så är det därför. :)