Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Älskade sommar!
 
Har inte så mycket att skriva idag, vädert är på topp och jag njuter som bara den av det. Sommaren är en årstid jag verkligen älskar. Idag har jag bara tagit det lugnt. Fick 5½ timmes sömn och känner min inte som en människa till 100%, får ta igen sömnen inatt. :-)
 
En sak jag dock har märkt är jag har börjat bli otroligt lättväckt. Jag har bara imorse vaknat 1 gång i timmen av olika ljud här hemma. Är det inte min syster som har spelat lite musik så är det att någon har gått utanför mitt rum. Men det är nog för att jag inte riktigt kommer in i djupsömnen.. Från det ena till det andra, vad tråkigt det måste vara och läsa om mitt gnäll om sömnen, haha! Men min sömn är rätt märklig och jag vill liksom försöka "dokumentera" och skriva om den för att kunna titta tillbaka och se men även för att jag är så glömsk ibland.
 
Jag kan liksom gå till läkaren för att t.ex. har sömnbesvär. Men när jag väl är där så är ångesten på topp och jag glömmer exakt allt jag ska säga och har och säga. :-(
 
Men ska försöka och kanske gnälla mindre om min sömn, så en del inte behöver bli tokiga på mig. Haha!
 
Nixpix! Vi får höra imorrn istället. Nu blir det ut i solen igen och njuta. Tjingeling! :D
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress