Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Är jag en handarbetsnörd?
Detta inlägget är ett betalt samarbete, vilket betyder att jag har fått betalt för att skriva inlägget. Det är mina egna åsikter i inlägget och mina egna skrivna ord, företaget har således inte betalat mig för att skriva bra saker eller vad dom vill ♥
 
Som ni säkert i min blogg redan både kan se och läsa så är handarbete ett stort intresse hos mig. Virkning, stickning och en del broderier är något av av handarbeten jag älskar (vävning har jag inte testat på supermycket dock). Jag broderar dock inte inte lika mycket som jag virkar och stickar, men jag broderar en del. Det finns en hel djungel av både garn och broderier och motiv man kan brodera.

Som till exempel så har min älskade Mamma haft en tradition när jag och min två syskon föddes, nämligen att brodera en födelsetavla. I den så har hon broderat in en pojke/flicka utefter våra kön, våra fullständiga namn, födelsedatum, tidpunkt, längd och vikt samt födelseort om jag inte är ute och cyklar ;-) Något som vi sedan får med oss när vi flyttar hemifrån. Ett härligt minne att ha med sig livet ut som dessutom är personligt.

Det finns så otroligt mycket man kan virka, brodera och väva, en hel djungel som sagt och man kan lätt bli förvirrad av det. Men då på ett bra sätt, man vill ju ha allt men det är inte alltid ekonomin skriker - Hej! Ta det, du har råd med det nu. :-)

Just nu är jag inne i ett "virkflow" och virkar dukar utav bara attan, vad jag egentligen ska ha dom till vet jag inte riktigt. Det blir väl att jag ger bort det till familjen/när & kära till slut. Men jag är en handarbetsnörd och älskar att som har med handarbete så som virkning, stickning och broderier att göra. Det är dessutom ren terapi när man inte mår så bra psykiskt. :-)

Är du intresserad av att lära dig brodera till exempel? Hitta då ett lätt mönster eller köp ett färdigt broderingkit och prova. Det är väldigt roligt! :-)

Håller du på med något handarbete så som virkning/stickning/vävning/brodering?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress