Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Vem vill inte ha mer pengar?
Detta inlägget är ett betalt samarbete, vilket betyder att jag har fått betalt för att skriva inlägget. Det är mina egna åsikter i inlägget och mina egna skrivna ord, företaget har således inte betalat mig för att skriva bra saker eller vad dom vill ♥
 
Okej! En viktig sak jag vill skriva innan ni fortsätter läsa, det är att för att spela om/med pengar måste man vara över 18år, är du under 18 så kan och får du inte spela för riktiga pengar.

Jag som är tokig i garn, virkning och stickning drömmer ibland att jag var helt ekonomiskt oberoende så jag kunde köpa så mycket garn som jag hade önskat. Även fast jag har pengar så jag klarar mig och det blir över så kan man ju alltid drömma om mer :-) Just nu så har jag fått dra ner på köpa garn spakarna, jag har en del tandkostnade att se fram emot framöver som måste prioriteras. Lite tråkigt men ett stort måste. Det jag tänkte skriva om idag är att vinna pengar och spela lotto.
 
Att spela lotto kan vara både en fördel och en nackdel. Här gäller det att ha tur och man kan inte riktigt förvänta sig att alltid vinna, utan det är oddsen och lottonummert som sköter det. Har du tur kan det bli du som vinner miljonerna, annars blir det någon annan. Man vet aldrig heller om man skulle vinna hur mycket man vinner. Det kan vara allt från några tior upp till flera miljoner. Men vem tackar inte nä till mer pengar? Det man måste veta med sig med lotto är att man kommer aldrig ha en garanterad chans att vinna! Du kan tjäna pengar på lotto, men ha i åtanke att du inte är garanterad vinst varje gång.
 
Hur spelar man på lotto? Jo, det är faktiskt enkelt. Det gäller att du får så många rätt på dina nummer som möjligt. Ju fler nummer du har ju högre vinstutdelning får du. Du väljer alltså vilka 7 nummer du vill ha, precis dom du vill ha, ingen annan väljer. Du väljer sedan hur många rader du vill spela och varje rad har eller kan ha ett fast pris på vad det kostar. Så att svårare än så är det inte, visst verkar det enkelt och lätt att förstå? :-)
 
Så känner du att vill testa och prova lyckan och se om du kan ha turen på din sida? Gör som jag och besök till exempel euromillions och prova en lottorad. Som jag har sagt innan, man kan alltid prova! :-)
 
Har ni provat lotto någon gång?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress