Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Dagens middag!
 

Dagens middag fick bli pyttipanna, stekt ägg och rödbetor. Det satt som en smäck i kistan. Var enormt hungrig idag, vet inte exakt varför men vissa dagar är jag mycket hungrigare än andra. :) Vad har ni ätit idag?

Ett inlägg med bland annat lifeupdate, ångest och så vidare kommer upp senare ikväll eller imorgon så ni vet. Hoppas ni alla där ute mår bra? ♥

Skruttgubbar, GE er för fan, jag vill INTE se era könsorgan.
Det är bara något av alla kommentarer och mail jag har fått..
 
Något som oftast följer med när man väljer att bli en offentlig person är hatet, fula ord, åsikter om ens utseende, och påhopp, vilket även jag får stå ut med. Något annat jag också får stå ut med är att det på bilden.. För ett bra tag sen gick jag ut med min sexuella läggning här på bloggen om att jag inte är straight som jag har skrivit utan att jag är bisexuell. Vilket resulterade i en hel drös olika kommentarer både i samband med det och efter (senast igår fick jag ett mail om det) som både har gjort mig illa till mods, som har gjort att jag vid några tillfällen verkligen har tvekat över min sexualitet. Är jag verkligen bisexuell? Är det verkligen värt att vara öppen med det? Ska jag bara låta dom närmaste veta om min sexuella läggning. Ska det verkligen vara så att varje gång jag ser att jag har fått ett mail och ser att en bild är bifogad ska få mig att må illa? Och att när jag öppnar mailen i vissa fall så kräks jag.. Ska det behöva vara såhär? NEJ!
 
Min omgivning, familj, släkt och vänner har vetat länge att jag är bisexuell och har varit okej med vilket är enormt skönt och även SÅ det SKA vara. Men genom att vara öppen med det har det även lett till en drös osmakliga och vidriga erbjudande och meddelande från män som är 50+ :-(
 
Som kommentarerna/meddelande/mailen på bilden som faktiskt gjorde mig illa till mods. Jag mådde illa när jag läste dom och jag har även ärligt talat fått bilder på mäns penisar skickade till mig både med stånd och utan och jag har även fått bilder från män som har onanerat och sprutat sperma i ett glas och skickar och frågar om jag vill dricka det.. Det många inte tänker på att man kan kan ta deras epost och sen söka på Facebook och då få upp deras riktiga namn och profil på Facebook så då är man inte så anonym som folk tror..
 
Det är så brutalt vidrigt! Vem fan vill ha jäkla bild på en mans penis som man inte ens är intresserad av? Vem i hela fridens namn som är 24år vill egentligen ha en bild eller meddelande som ovan från en 60åring som vill att man ska ställa sig på alla fyra och öppna munnen så han kan trycka in sin snopp i munnen och halsen på en? Jag har inte bett om att få det och vill definitivt inte ha får dom kommentarerna/mailen/meddelanden men får ändå stå ut. Varför då? Jo för att jag är en offentlig person och delar med mig utav min vardag, mitt liv, mina tankar och om hur jag är som person. Där är den bisarra anledningen.. :-(
 
Jag får numera oftast en klump i halsen och magen när jag ser antingen ett mail eller en kommentar som antingen innehåller en bild på en penis eller när någon skriver så vidriga saker. Är det verkligen värt att låta detta förstöra? Är det verkligen värt att få mig att tvivla? Är det verkligen så jävla roligt att faktiskt kränka mig med penisbilder och vidriga kommentarer/mail?
 
Var har jag skrivit någon stans att jag vill ha sådant skickat till mig? Vad är det som gör att folk tar sig friheten att skicka det till en annan för dom helt okänd människa? Tror folk på riktigt att man ska upphetsad/kåt av det och ligga med en skruttgubbe (förlåt för ordvalet, inget ont mot äldre men jag är så rackarns trött och ledsen på folk som gör såhär. Dom ÄR skruttgubbar) på 60+ när man är 24år? Vill jag dejta eller ligga med någon så finns där nog folk man kan dejta med i samma ålder som en själv. Jag dras inte till äldre och det folk nog måste lära sig är: Jag är inte homosexuell utan jag är bisexuell.
 
Det som är märkligt att jag får INGET av detta utav kvinnor utan det är främst av män, varför är det så ärligt talat? Någon som kanske kan förklara? För jag kan ärligt talat inte förstår varför män skickar detta?

SNÄLLA, sluta skicka kommentarer och mail som dom på bilden, låt bli att nedvärdera och kränka mig, ge fullständigt FAN i att skicka bilder på era penisar. Jag har inte bett om att få dom.
 
Nog om detta. Hoppas på förståelse från er som följer mig i mina sociala medier och här på min blogg och som skickar dessa mailen och kommentarerna, jag har inte bett om att få dom och vill då inte ha dom.
Kanske ett måste om man har en affär?
Detta inlägget är ett betalt samarbete, vilket betyder att jag har fått betalt för att skriva inlägget. Det är mina egna åsikter i inlägget och mina egna skrivna ord, företaget har således inte betalat mig för att skriva bra saker eller vad dom vill ♥
 
Jag har tidigare skrivit i min blogg om att jag och min Mamma har haft tankar på att starta ett företag tillsammans längre fram. Det är tänkt att vi gör det längre fram när min sjukskrivning i så fall är slut om den inte blir förlängt, eller om jag börjar studera eller jobba igen. Men vår tanke är då att först och främst starta ett företag tillsammans och sen öppna en webbshop men även en fysiskt butik.
 
Ett företag är inget jättesvårt att starta utan det är allt annat så som webbshop och en fysisk butik. För att skapa en webbshop måste alla produkter fotograferas isf, webbhotell och domän måste köpas och sen måste man ha ett webbshop CMS och därefter ska allt fixas med design, bilder, texter, kontaktinformation och så vidare.
 
Ska man ha en fysisk butik som vi tänkte så är där även en hel del jobb med det också. Man måste leta efter lokal att hyra, inredning måste införskaffas, larm måste skaffas, produkter måste inhandlas och få sin plats i affären och så vidare. Men sen då? Nejdå det är inte över där iaf. Utan man måste även ha butiksskyltar och sådant beroende på vad det är för affär man ska ha.
 
I en fysisk affär behöver man beroden på affärstyp ha affischlister, snäppramar, skyltramar, acrylställ till bland annat vykort, broschyrer, menyer men man kan även behöva glasmonter, korgställ, cykelställ med mera. Allt det finns till riktigt bra priser hos Skyltx som jag för övrigt precis har hittat till.
 
Skyltx är en site och webbshop som alltså säljer det man behöver om man antingen har en fysisk butik eller ska öppna en butik. Dom säljer alltså bland annat: affischlister, snäppramar, skyltramar, acrylställ glasmontrar, korgställ, cykelställ som kan vara riktigt bra att ha. Det är mycket man faktiskt inte tänker på att affärer måste som också kan kosta en hel del. Har man ögonen öppna så kan man alltså hitta bra siter att beställa från som har bra priser! :-)
 
Jag kommer bokmärka Skyltx hemsida inför framtiden tills jag och Mamma ev ska starta företag och affär ihop. Då är det bra att redan vara graderad med länk till en site som faktiskt har det man behöver! :-)
Har ni eget företag, en egen fysisk butik eller planer på det? Lämna gärna en kommentar och berätta :D