Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Äntligen fredag!
Äntligen är det fredag! Hurra!! :) Ska bli så skönt med helg en lugn helg för en gångs skull. Idag har jag inte så stora planer, har lite mail att beta av, handla lite mat och så. Funderar på att ev åka och köpa mer garn till min tröja, lär behöva 3 nystan garn till. Men annars blir det väl film/webbtv hela dagen lång tillsammans med stickning och till det godis ikväll.
 
Funderar på det här med middag, det är alltid så rackarns svårt att bestämma vad man ska äta till middag. Igår fick det bli ungstekt falukorv med hemmagjort potatismos och idag funderar jag skarpt på att göra kålpudding med kokt potatis och brunsås. Men vet inte riktigt, har ju till i eftermiddag på mig att bestämma mig men är så rackarns sugen på det idag. Men det är ju tyvärr ett straffarbete att laga typ. Haha! Men gott blir det och jag "råkar" ju dessutom göra så det räcker i flera dagar (ibland i en vecka). :-) Men det blir nog bra till slut. Det är ju bara morgon nu och jag tänker redan på mat? Haha!
 
Nästa vecka ska jag också kolla på en ny telefon då min sade upp sig så förhoppningsvis hittar jag en telefon igen så bloggen och instagram kan bli uppdaterade :))
 
Nu blir det frukost för min del innan jag ska iväg en snabb runda. Hoppas ni alla får en fin dag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress