Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Barometerar, jul, kalorier med mera.
Detta inlägget är ett betalt samarbete, vilket betyder att jag har fått betalt för att skriva inlägget. Det är mina egna åsikter i inlägget och mina egna skrivna ord, företaget har således inte betalat mig för att skriva bra saker eller vad dom vill ♥
 
När man är webbdesigner som jag är (när jag inte är sjukskriven) så är det alltid extra roligt att hitta nya sidor att besöka som man faller för. Inte minst för designen utan även för innehållet. Innehållet måste matcha utseendet på en hemsida tycker jag. Jag personligen tycker det är ännu roligare att hitta nya sidor nu när det är höst och julen börjar närma sig, det blir så mycket mer färger på en del siter men även så skapas det så otroligt mycket nya funktioner vid denna årstiden. Vilket är helt förståeligt för vem vill egentligen sitta inne och jobba när det är sommar? ;)
 
Något nytt jag har hittat som jag fastnade för är: barometrar. Där man till exempel kan välja och se hur mycket det kostar att förbränna en viss mängd kalorier, vad för utrustning man behöver, vilka kläder som kan behövas och vad eventuella träningslektioner kostar om man är intresserad och insatt i hälsa dvs. Där finns även om man vill se barometer på hur många julstånd det finns på olika julmarknader, vad inträdet är om det skulle kosta eller vad fika man kan köpa kostar på julmarknaden. Man kan även se en barometer på tivoli med vad entépriset ligger på, hur många attraktioner som finns eller vad sockervadden kostar. Det finns så mycket information man kan få och inte minst dessa braiga barometrar som kort och gott räknar ut exempelvis vad 1kalori kostar dig att göra av med, eller vad ett åk i en karusell kostar dig på exempelvis Liseberg.
 
Detta är något Zmarta har, en sida jag för ca 1 vecka sedan faktiskt hittade och som jag vill tipsa er om. :) Som jag dessutom har kikat in på ett tiotal gånger (okejdå, kanske liiiite mer. Haha!), klickat mig runt och testat deras barometrar av ren nyfikenhet, en kanonidé enligt mig!
 
Det bästa med Zmartas hemsida är att där inte bara finns barometrar tack och lov, för där finns ju så rackarns mycket mer. Är du som jag över 18år och kanske har lån(jag har studielån från tiden jag studerade) eller vill jämföra försäkringar? Det har dom också. Där kan man enkelt och snabbt jämföra lån och försäkringar. Antingen kan dom hjälpa dig att hitta ett bra lån till en låg och bra ränta så du kan samla dina lån eller så kan dom hjälpa dig att hitta ett bra lån via deras samarbetspartners(banker) exempelvis om du behöver gå till tandläkaren men det kostar skjortan och du inte har dom pengarna nu, eller så hjälper dom dig enkelt att jämföra dina försäkringar och kan därmed hjälpa dig att få en billigare försäkring på antingen din bostad, bil och/eller hem och villaförsäkring.
 
Så om man är på jakt efter att jämföra och hitta billigare försäkringar eller vill samla sina lån eller av ren nyfikenhet testa dessa kanonbra barometrar så tycker jag helt klart att Zmarta är värt ett besök. :) Jag kan med min hand på hjärtat säga att jag faktiskt älskar hemsidor som är mångsidiga och inte enformiga av sig. Både vad gäller innehåll och design och det uppfyller faktiskt Zmarta enligt mig.
 
Har ni någon sida ni tycker har ett bra innehåll som matchar designen? Eller kanske en sida ni vill tipsa om som har liknande funktioner/tjänster som Zmarta har? Lämna en kommentar isf! :D
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress