Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Bemanningsföretag, vad är det?
Detta inlägget är ett betalt samarbete, vilket betyder att jag har fått betalt för att skriva inlägget. Det är mina egna åsikter i inlägget och mina egna skrivna ord, företaget har således inte betalat mig för att skriva bra saker eller vad dom vill ♥
 
Okej. Jag och att hitta sidor är ibland komiskt, detta börjar bara bli roligare och roligare och inte tycks ni tröttna på mina tips heller? :)) Är det inte så att man får tips om nya sidor, tittar efter sidor/bemanningsföretag för att hjälpa vänner och min Mamma att ev hitta jobb att söka så är det något annat. :)
 
Men vad har jag nu hittat och ska tipsa er om? Jo ett bemanningsföretag. Det är mitt tips idag till er som söker arbete, jag vet själv hur det kan vara och söka jobb och allt bara står stilla typ och då är det ju kanon om man får lite tips på vägen, inte sant? Med det sagt så ska jag försöka hjälpa er som söker jobb, genom ett tipsa om: Inpeople (som jag fastnade för och tipsade en Växjövän om).
 
Inpeople är ett bemanningsföretag som har sitt huvudkontor i Växsjö. Hos Inpeople kan du som företagare med hjälp av dom hyra eller rekrytera kompetensen du behöver/söker och är du arbetssökare så kan du Dom erbjuder en som inte bara arbetar med bemanning utan också skänker pengar till välgörenhet. Jag har en del vänner som är arbetslösa och då har jag hittat ett bemanningsföretag som dessutom har ett klockrent namn: Inpeople.
 
Inpeople erbjuder alltså skräddarsydda personallösningar/uthyrning av personal inom bland annat: kundservice, lager & industri, marknad & försäljning, ekonomi, teknik/data & it med mera. Men faktiskt inte bara det, utan mycket mer finns där. Där kan du som arbetssökande också registrera ditt cv, när det är gjort kan du lätt som en plätt söka deras lediga tjänster, för dom erbjuder också tjänster och har lediga jobb. Du kan exempelvis arbeta som bland annat: uthyrd konsult, bli rekryterad (som innebär att du blir anställd direkt hos någon av deras kunder) eller bli underkonsult (är du exempelvis egen företagare och är verksam inom deras kompetensområde är detta ett bra alternativ för dig). Visst verkar det kanon? Inte minst är det superlätt hitta till Inpeople i Växjö
 
Vet ni vad som fick mitt hjärta att slå ett extra slag för Inpeople är? Att dom gör precis det som jag också försöker göra, att göra skillnad. Inpeople samlar in pengar till barncancerfonden, ett superviktigt initiativ som jag faktiskt måste ge en stor eloge för. Alla kan inte göra allt, men tillsammans och enskilt kan man faktiskt göra något, oavsett om det är litet, mellan eller stort. Allt är lika betydelsefullt! ♥ Sen måste jag också bara påpeka en sak som jag såg som jag också lade märket till. Det var faktiskt att dom har fått rankningen Sveriges starkaste företag i Guldbolags rankning. Det säger inte lite om ett företag.
 
Nu tänkte jag fråga er: Är ni arbetslösa, jobbar ni eller har ni erfarenhet av bemanningsföretag? Berätta gärna i en kommentar // En nyfiken i en strut Tobbe ;)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress