Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Det är dags för en ny säng!hem
 
Det här med sömn är otroligt viktigt. Både för kropp och själen men även för vår kropp som ska hålla i flera år till. Jag är i ett stort behov av en ny säng eftersom min säng har några år och har gjort sitt och den har ju också några år på nacken och fjädrarna låter dessutom när jag rör mig. Är det inte så att jag vaknar av att en fjäder smäller och ger mig en smocka i ryggen/baken så är det att jag lyckas riva mig. Haha! Så ni kan säkert tänka er hur det låter när man som mig inte ligger still och sover utan byter sovposition någon/några gånger i timmen. Haha! :-)
 
Så nu är det hög tid för mig att titta efter en ny säng. En säng som passar både min dåliga rygg, min ekonomi men även passar in i mitt rum. Det är alltid lika svårt att hitta en ny säng. Väldigt svårt om jag får säga det. Många sidor på nätet och affärer (dom väldigt få jag har besökt) har inte haft det jag har letat efter och jag som dessutom kämpar med min sociala fobi blir det även svårare för eftersom jag inte kan ta mig ut lika lätt som andra kan.
 
Jag tänkte därför bygga och beställa min säng från sängbutiken Sova. Jag har ärligt talat ÄNTLIGEN hittat min framtida säng. Jag har tittat ut några sängar där redan och ska funderar och försöka bygga ihop min egna säng. Jag har i ca 2 veckors tid spanat in olika sängar och jag har ärligt inte hittat någon alls som fallit mig i direkt i smaken, inte fören nu när jag kikade på sängar från Sova.se. Som har exakt den modellen jag faktiskt är ute efter. Äntligen säger jag bara! Så nu får dagens stickning gladerligen ligga och vänta för jag ska faktiskt spana och bygga ihop min säng hos Sova. :)) Nu kanske jag kan få sova skönt och gott igen? :D
 
Jag förstår inte varför det alltid ska vara så rackarns svårt att hitta en säng. Man letar letar och åter letar och spanar och rätt som det är säger det tjoff och man hittar det man har letat efter i ett par veckor. Återkommer med resultat när jag har bestämt mig samt beställt säng så får ni ta del av vad det blev! :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress