Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Detta var inte planerat!
Alltså GRR!  La mig i sängen för och vila vid 14 tiden, brukar alltid vakna efter bara någon timma.. Jo tack! Det gjorde jag verkligen inte idag. Jag somnade runt 14 tiden och vaknade för ungefär 5 minuter sen  😳😵 Har inte ens ätit middag idag och vet inte om jag orkar eller kan göra mat vid denna tiden på dygnet, grannarna kanske gnäller..
 
Jaja.. :) Det är bara till att vara vaken hela natten och morgondagen, mat får jag laga imorgon istället kanske. Kan ju inte stå och laga mat vid denna tiden 😂😂 Får eventuellt bli mackor till middag idag 😂😂

-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -
Uppdatering: 06:30
 
Jag är fortfaranade vaken och kommer vara det hela dagen. Det blev att jag ställde mig runt 00:30 och gjorde mat ändå. Haha! Det fick bli Chili con carne och vitlöksbröd. Trodde jag skulle väcka alla här hemma men det gjorde jag inte, så mat i magen fick jag ändå. ;-)
 
Nu har jag även hunnit äta lite frukost och gå igenom min mail och svarat på det jag har missat att svara på. Har även hunnit prata med en kär vän på Facebook också. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra för att hålla mig vaken idag. Det får nog bli stickning hela dagen lång, har ett par sockor att sticka i försenad present till min älskade Mormor ♥
 
Vad ska ni göra idag? :D
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress