Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Kanske ett måste om man har en affär?
Detta inlägget är ett betalt samarbete, vilket betyder att jag har fått betalt för att skriva inlägget. Det är mina egna åsikter i inlägget och mina egna skrivna ord, företaget har således inte betalat mig för att skriva bra saker eller vad dom vill ♥
 
Jag har tidigare skrivit i min blogg om att jag och min Mamma har haft tankar på att starta ett företag tillsammans längre fram. Det är tänkt att vi gör det längre fram när min sjukskrivning i så fall är slut om den inte blir förlängt, eller om jag börjar studera eller jobba igen. Men vår tanke är då att först och främst starta ett företag tillsammans och sen öppna en webbshop men även en fysiskt butik.
 
Ett företag är inget jättesvårt att starta utan det är allt annat så som webbshop och en fysisk butik. För att skapa en webbshop måste alla produkter fotograferas isf, webbhotell och domän måste köpas och sen måste man ha ett webbshop CMS och därefter ska allt fixas med design, bilder, texter, kontaktinformation och så vidare.
 
Ska man ha en fysisk butik som vi tänkte så är där även en hel del jobb med det också. Man måste leta efter lokal att hyra, inredning måste införskaffas, larm måste skaffas, produkter måste inhandlas och få sin plats i affären och så vidare. Men sen då? Nejdå det är inte över där iaf. Utan man måste även ha butiksskyltar och sådant beroende på vad det är för affär man ska ha.
 
I en fysisk affär behöver man beroden på affärstyp ha affischlister, snäppramar, skyltramar, acrylställ till bland annat vykort, broschyrer, menyer men man kan även behöva glasmonter, korgställ, cykelställ med mera. Allt det finns till riktigt bra priser hos Skyltx som jag för övrigt precis har hittat till.
 
Skyltx är en site och webbshop som alltså säljer det man behöver om man antingen har en fysisk butik eller ska öppna en butik. Dom säljer alltså bland annat: affischlister, snäppramar, skyltramar, acrylställ glasmontrar, korgställ, cykelställ som kan vara riktigt bra att ha. Det är mycket man faktiskt inte tänker på att affärer måste som också kan kosta en hel del. Har man ögonen öppna så kan man alltså hitta bra siter att beställa från som har bra priser! :-)
 
Jag kommer bokmärka Skyltx hemsida inför framtiden tills jag och Mamma ev ska starta företag och affär ihop. Då är det bra att redan vara graderad med länk till en site som faktiskt har det man behöver! :-)
Har ni eget företag, en egen fysisk butik eller planer på det? Lämna gärna en kommentar och berätta :D
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress