Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Okej, så här är det!
​Okej, så här är det! Jag är så fasligt trött på att folk vill att jag ska be om ursäkt för att jag inte mår bra, inte orkar vara social, inte orkar gå ut, inte orkar fika, inte orkar åka och shoppa, inte orkar gå på bio och så vidare. Och det kan jag säga helt ärligt att det tänker jag inte göra! När jag inte mår bra psykiskt så blir det per automatik att jag håller mig hemma och pysslar istället eller gör något annat så som städar eller bakar, för att komma på andra tankar. Visst jag kanske inte är social när jag mår bra, men det är INTE för att jag INTE vill vara social, utan det är för att jag vill inte dra ner stämningen eller umgås med någon och vara deppig och ledsen, utan allt jag vill är bara att sprida glädje och positivitet vilket är svårt när jag inte mår bra. Som det säkert är för många andra.

Visst har jag vänner och familj som inte tycker jag drar ner på stämningen eller så när jag är deppig men jag känner det så och då undviker jag det helst för jag vet hur lätt andras mående kan påverka andra och det är inte värt det tycker jag.

Men att jag ska behöva be om ursäkt för att jag inte mår bra är fan rent ut sagt skandal. Kan man inte ta mig som den Tobbe jag är, då är det bara att trippa vidare. Jag håller min gärna hemma och pysslar eller bakar när jag inte mår bra och är gärna social och försöker sprida glädje, posivitet och kärlek när jag mår bra. Men snälla, kom inte och förklara för mig hur jag ska vara eller göra. Jag vet det bäst själv! :)

Ville bara få detta ur mig då jag är så rackarns trött på att folk vill att jag ska be om ursäkt för hur jag är som person. Fick denna kommentaren av en "vän" som gjorde upprörd och därav inlägget också: "Tycker allt att du ska be om ursäkt för inte orkar vara social trots att du inte mår bra, tycker att även om man mår dåligt så är det bara att rycka upp sig och vara glad"

​Så att så är det kära vänner ;) ♥

Tack för mig och detta inlägget. Nu ska jag fortsätta pyssla innan sängen kallar. Imorgon ska jag baka samt städa mitt rum (före och efterbilder kommer, jag lovar!) :D 
 
Detta blogginlägget är importerat. Datum, tid och kategorier kommer ändras till sitt rätta jag inom kort.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress