Tobbe Andersson

Vet inte vad som sker..
Godmorgon på er! Är nyvaken och mår rätt okej idag. Mådde otroligt konstigt igår och jag var supertrött och febrig. Men febern verkar ha gett med sig om det inte är så att den trippar tillbaka när jag har piggnat till lite. Hade en del och göra igår men orkade inte göra ett smack. Hade egentligen ett möte på banken igår men det fick ändras. Jag hade inte större lust eller ork för den delen att ta mig dit. Åt middag runt 17 tiden och sen kröp jag ner i sängen vid 18 tiden och vaknade för en stund sedan. Gjorde inte alls många knop igår utan bara segade framför några filmer. :-)
 
Idag har jag inte så stora planer än så länge. Blir väl att jag sitter och tittar lite på Youtube och kollar på några filmer på Telia Play+ och stickar lite. Har lite stickufon att beta av så det blir nog roligt att göra klart. :-) Måste dock även städa mitt enormt stökiga rum. Har inte orkat det heller då jag inte mått så bra som jag skrev förra veckan. Så det måste jag även ta tag i.
 
Nu blir det frukost för min del sen får vi se om jag hittar på något annat att göra än att sega framför filmer och sticka. ;-) Hoppas ni alla får en fin dag idag! ♥
 
 
Man måste bjuda på sig själv.. :-D
 
Födelsedag, kalas och leksaker!
Min älskade brorsdotter fyller år om 2 veckor och hon blir stora tjejen, hela 5år ♥ Min underbara prinsessa Abra ♥ En prinsessa ska firas och det rejält sägs det och det ska nog farbror Tobbe fixa. ;-) Jag tänkte först att jag skulle sticka/virka något roligt till henne. Men det får vänta fram tills jul. För jag snubblade över en sida som har leksaker som faktiskt tåls att leka med, vilket är superviktigt. För vem vill köpa leksaker om det går i sönder lätt som en plätt?
 
Jag snubblade alltså över en sida med en hel del leksaker, både för små och större barn.Jag har suttit och kikat på Krabat.se efter presenter till Abra och jag kan säga som såhär att jag önskar jag hade varit miljonär nu, jag har hittat så mycket leksaker där till Abra som är typiskt Abra leksaker. :)) Som jag skrev ovan så har dom en hel del leksaker som faktiskt tåls att leka med. Kvalitén är superviktig på leksaker, leksaker ska vara tåliga, och gjorda i ett bra material. Sen utseendet är också superviktigt på leksaker och där kan vi allt prata om att Krabat har snygga leksaker i bra och tåliga material. :-)
 
Sen en annan sak är också det att leksaker är något alla barn ska ha, och har rätt till enligt mig. Tyvärr är det inte alla barn som ens har leksaker där föräldrarna har det tufft ekonomiskt och inte kan köpa leksaker. Därför vill jag också dra mitt strå till stacken, och inte bara beställa present till min brorsdotter. Jag kommer göra som så att nu när jag beställer presenter till Abra kommer jag även köpa en extra leksak och skänka till något barn som leker i en ekonomisk utsatthet. Det är det minsta jag kan göra känner jag, en kan inte göra allt men tillsammans kan man göra något. Inte sant? ♥
 
Så är ni också på jakt efter presenter eller nya leksaker till era kids? Ta er tiden och spana in Krabat.se, jag kan lova er från botten av mitt hjärta att ni kommer hitta något som passar både din plånbok, barnet och dig som Mamma/Pappa. :)
Med buller och bång!
Mitt blodsocker var inte på min sida natten till igår.. :(
 
Jag har varit förkyld sen i helgen och det med buller och bång. Är just nu så rackarns trött och slut i hela kroppen. Vet inte om jag kommer blogga något mer denna veckan. Är mer eller mindre utslagen av febern. Jävla förkylning, kunde du inte har hälsat på någon annan istället för mig? Haha! :D

#sjuk #förkyld #feber #blodsocker #diabetes #diabetic #sick #bloodsugar #highbloodsugar #itsok