Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Födelsedag, kalas och leksaker!
Detta inlägget är ett betalt samarbete, vilket betyder att jag har fått betalt för att skriva inlägget. Det är mina egna åsikter i inlägget och mina egna skrivna ord, företaget har således inte betalat mig för att skriva bra saker eller vad dom vill ♥
 
Min älskade brorsdotter fyller år om 2 veckor och hon blir stora tjejen, hela 5år ♥ Min underbara prinsessa Abra ♥ En prinsessa ska firas och det rejält sägs det och det ska nog farbror Tobbe fixa. ;-) Jag tänkte först att jag skulle sticka/virka något roligt till henne. Men det får vänta fram tills jul. För jag snubblade över en sida som har leksaker som faktiskt tåls att leka med, vilket är superviktigt. För vem vill köpa leksaker om det går i sönder lätt som en plätt?
 
Jag snubblade alltså över en sida med en hel del leksaker, både för små och större barn.Jag har suttit och kikat på Krabat.se efter presenter till Abra och jag kan säga som såhär att jag önskar jag hade varit miljonär nu, jag har hittat så mycket leksaker där till Abra som är typiskt Abra leksaker. :)) Som jag skrev ovan så har dom en hel del leksaker som faktiskt tåls att leka med. Kvalitén är superviktig på leksaker, leksaker ska vara tåliga, och gjorda i ett bra material. Sen utseendet är också superviktigt på leksaker och där kan vi allt prata om att Krabat har snygga leksaker i bra och tåliga material. :-)
 
Sen en annan sak är också det att leksaker är något alla barn ska ha, och har rätt till enligt mig. Tyvärr är det inte alla barn som ens har leksaker där föräldrarna har det tufft ekonomiskt och inte kan köpa leksaker. Därför vill jag också dra mitt strå till stacken, och inte bara beställa present till min brorsdotter. Jag kommer göra som så att nu när jag beställer presenter till Abra kommer jag även köpa en extra leksak och skänka till något barn som leker i en ekonomisk utsatthet. Det är det minsta jag kan göra känner jag, en kan inte göra allt men tillsammans kan man göra något. Inte sant? ♥
 
Så är ni också på jakt efter presenter eller nya leksaker till era kids? Ta er tiden och spana in Krabat.se, jag kan lova er från botten av mitt hjärta att ni kommer hitta något som passar både din plånbok, barnet och dig som Mamma/Pappa. :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress