Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Vet inte vad som sker..
Godmorgon på er! Är nyvaken och mår rätt okej idag. Mådde otroligt konstigt igår och jag var supertrött och febrig. Men febern verkar ha gett med sig om det inte är så att den trippar tillbaka när jag har piggnat till lite. Hade en del och göra igår men orkade inte göra ett smack. Hade egentligen ett möte på banken igår men det fick ändras. Jag hade inte större lust eller ork för den delen att ta mig dit. Åt middag runt 17 tiden och sen kröp jag ner i sängen vid 18 tiden och vaknade för en stund sedan. Gjorde inte alls många knop igår utan bara segade framför några filmer. :-)
 
Idag har jag inte så stora planer än så länge. Blir väl att jag sitter och tittar lite på Youtube och kollar på några filmer på Telia Play+ och stickar lite. Har lite stickufon att beta av så det blir nog roligt att göra klart. :-) Måste dock även städa mitt enormt stökiga rum. Har inte orkat det heller då jag inte mått så bra som jag skrev förra veckan. Så det måste jag även ta tag i.
 
Nu blir det frukost för min del sen får vi se om jag hittar på något annat att göra än att sega framför filmer och sticka. ;-) Hoppas ni alla får en fin dag idag! ♥
 
 
Man måste bjuda på sig själv.. :-D
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress