Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Nya tag!

Det var ett tag sen jag bloggade frekvent/dagligen, vilket jag saknar något enormt om jag ska vara ärlig. Att skriva är något jag faktiskt älskar att göra, vilket har resulterat i att 2 böcker är skrivna redan :D Men det ska vi se till att ändra på nu tycker jag. Det kommer nog ta lite tid att komma in i den rutinen igen men jag ska anstränga mig mer denna gången :)

Så vad har hänt sen jag bloggade sist? Jag har ju fyllt 25år och vi har även flyttat. Vi flyttade i Söndags till en annan kommun och till en lägenhet i ett mysigt hus ♥ Planen är att jag ska försöka fota och visa er hur här ser ut men det är inte lönt ännu, vi har liksom bara bott här i ett par dagar och flyttkaoset är ett faktum ;)

Har mycket mer att skriva känner jag men hinner inte riktigt med att skriva det just nu. Har lite annat som måste göras :)

Vi hörs igen senare ♥