Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
En del saker gick inte som det riktigt skulle

Vilken dag alltså. Idag har jag inte gjort så många knop. En del saker gick inte som det riktigt skulle men så är det. Hade inte sovit något sen vid 18 tiden igår när jag gick upp merän 4 timmar nu ikväll (men det kommer jag till lite längre ner). :-)

Jag var iväg i förmiddags med Pappa för att lämna systeryster hos en vän till oss samt för att vi behövde handla bröd för det var visst slut, men även för att jag vart tvungen att skriva ut årsbeskedet för banken då det ska vidare till försäkringskassan. När dom ärendena var klara bar det av hemåt. Sen blev där inga knop gjorda kan ännu en gång meddela ;-) Eller jo, jag satt och stickade lite på min filt och tittade på skräckfilm som tyvärr var totalt utdåliga (kommer ett inlägg nästa vecka ang dessa filmer) men annars inga andra knop (åh jösses vad jag maler, haha!) :-)

Vid 17 tiden var jag så rackarns trött så att jag bestämde mig för att lägga mig. Skulle egentligen handla mat men orkade inte så min älskade pappa handlade åt mig ♥ Vaknade av att jag var kissnödig runt 19 tiden så jag gick upp och kissade och gick sen och lade mig igen och gick upp vid strax innan 21. Så ja, 21:15 skickade jag in potatisgratängen i ungnen och stekte baconen och sen åt jag. Det är verkligen inte bra att äta mat så sent, speciellt inte när man som jag har diabetes men vad skulle jag göra? Ibland får man "rucka" lite på saker och ting, inte sant? :-)

Nu sitter jag här och går igenom min mail och svarar på dagens mail, har precis tvättat ansiktet och smort in mig med ansikskräm, borstat tänderna och gjort mig redo för sängen. Ska först sätta igång en film som jag ska se och när den är slut så ska jag bannemig sova. Har den senaste veckan sovit otroligt dåligt så jag är så sablans slut/utmattad och behöver all sömn jag kan få. :-)

Hur mår du som läser mitt blogginlägg? Mår du bra? ♥
Vi hörs igen imorgon finisar. Kram! ♥

En snurrig dörr!
Detta inlägget är ett betalt samarbete, vilket betyder att jag har fått betalt för att skriva inlägget. Det är mina egna åsikter i inlägget och mina egna skrivna ord, företaget har således inte betalat mig för att skriva bra saker eller vad dom vill ♥
 
Det här med och vara förkyld.. Jag har lyckats få en inneboende nämligen herr/fru förkylning. Förkylning i sig är faktiskt inte så jobbigt så länge som febern håller sig borta så man fungerar som person så bryr jag mig inte om jag hostar och snorar lite. Haha! :-) Men det som alltid sker när jag är sjuk/förkyld är att jag slösurfar, ibland enormt mycket och hittar hemsidor som jag inte trodde fanns typ. Haha! :-)
 
Visst har vi alla drömmar? Drömmar som man både vill förverkliga men som även är långt bort. Jag hade en sådan dröm när jag var liten. Jag drömde om att öppna ett eget köpcenter. Haha! Men den drömmen lade jag på is när jag insåg allt arbete som behövdes och alla pengar som behövdes, som inte direkt är något man skrammlar ur fickan precis. ;-) Inte nog med att isf att ett köpcenter ska byggas så ska man ha lokaler till företag, värme, fönster, man ska anställa byggarbetare, man ska anställa entreprenader, man ska dörrar in till köpcentret (det går ju inte med vanliga dörrar på ett köpcenter 😂).
 
Men som nu, jag hittade företaget Boon Edam som tillverkar allt från entrédörrar, karuselldörrar till slussar och rotationsgrindar och mycket mer. Som till exempel så har dom dom referenser från China World Trade Centre, Mauritshuis och Titanic Belfast på arbetet som har gjort till dom bland annat entredörrar och karuselldörrar. Vilka bra referenser är inte det egentligen? Så ja, kort och gott: Boon Edam hjälper en med entredörrar till exempelvis: flygplatser, detaljhandel, datacenter, kontorbyggnader, sjukhus och hotell. Något som jag inte visste rent ut sagt att man behövde fören jag började kolla upp vad det skulle kostat mig att förverkliga min gamla dröm.
 
Men bara för att man lägger en dröm på is så betyder det att det aldrig kommer ske ♥
 
Så ja. Alltid hittar man nya sidor och företag att läsa och tipsa andra om. För jag är nog inte ensam om denna drömmen. Så är du, ditt företag, eller ditt köpcenter ute efter nya dörrar, slussar, rotationsgrindar och mycket mer? Kika då in på Boon Edams hemsida för och läsa mer. :)