Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
En snurrig dörr!
Detta inlägget är ett betalt samarbete, vilket betyder att jag har fått betalt för att skriva inlägget. Det är mina egna åsikter i inlägget och mina egna skrivna ord, företaget har således inte betalat mig för att skriva bra saker eller vad dom vill ♥
 
Det här med och vara förkyld.. Jag har lyckats få en inneboende nämligen herr/fru förkylning. Förkylning i sig är faktiskt inte så jobbigt så länge som febern håller sig borta så man fungerar som person så bryr jag mig inte om jag hostar och snorar lite. Haha! :-) Men det som alltid sker när jag är sjuk/förkyld är att jag slösurfar, ibland enormt mycket och hittar hemsidor som jag inte trodde fanns typ. Haha! :-)
 
Visst har vi alla drömmar? Drömmar som man både vill förverkliga men som även är långt bort. Jag hade en sådan dröm när jag var liten. Jag drömde om att öppna ett eget köpcenter. Haha! Men den drömmen lade jag på is när jag insåg allt arbete som behövdes och alla pengar som behövdes, som inte direkt är något man skrammlar ur fickan precis. ;-) Inte nog med att isf att ett köpcenter ska byggas så ska man ha lokaler till företag, värme, fönster, man ska anställa byggarbetare, man ska anställa entreprenader, man ska dörrar in till köpcentret (det går ju inte med vanliga dörrar på ett köpcenter 😂).
 
Men som nu, jag hittade företaget Boon Edam som tillverkar allt från entrédörrar, karuselldörrar till slussar och rotationsgrindar och mycket mer. Som till exempel så har dom dom referenser från China World Trade Centre, Mauritshuis och Titanic Belfast på arbetet som har gjort till dom bland annat entredörrar och karuselldörrar. Vilka bra referenser är inte det egentligen? Så ja, kort och gott: Boon Edam hjälper en med entredörrar till exempelvis: flygplatser, detaljhandel, datacenter, kontorbyggnader, sjukhus och hotell. Något som jag inte visste rent ut sagt att man behövde fören jag började kolla upp vad det skulle kostat mig att förverkliga min gamla dröm.
 
Men bara för att man lägger en dröm på is så betyder det att det aldrig kommer ske ♥
 
Så ja. Alltid hittar man nya sidor och företag att läsa och tipsa andra om. För jag är nog inte ensam om denna drömmen. Så är du, ditt företag, eller ditt köpcenter ute efter nya dörrar, slussar, rotationsgrindar och mycket mer? Kika då in på Boon Edams hemsida för och läsa mer. :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress