Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Välj begravningsbyrå med omsorg!
Detta inlägget är ett betalt samarbete, vilket betyder att jag har fått betalt för att skriva inlägget. Det är mina egna åsikter i inlägget och mina egna skrivna ord, företaget har således inte betalat mig för att skriva bra saker eller vad dom vill ♥
 
Att dö är något vi alla ska en dag och döden är närmre än vad vi kan tro och man ska inte ta någon/något för givet, imorgon kan det vara försent. Ett talesätt som jag kan säga stämmer till 110%! 2016 har varit ett tuffare år. Vi har haft över 6  dödsfall runt oss i familjen/släkten/bekantskapen bara under 2016 varav 4st inom loppet av 3 veckor. Jag tänker inte så ofta på döden och har inte heller någon dödsångest. Jag vet att vi alla kommer dö en dag och den dagen det sker så är det menat att man ska flyga över till andra sidan. :)
 
Det jag tänkte skriva om idag är faktiskt om begravningsbyråer, jag kom och tänka på det när jag såg min farfars och morfars dödsannonser häromdagen från när dom somnade in och lämnade jorden. Tänk hur många begravningsbyråer det idag finns? Det finns ju en hel djungel av dom idag typ och det gäller att hitta någon som man själv tycker är bra. :)
 
När min älskade Morfar ♥ somnade in efter sviterna från sin cancer så valde min föräldrar begravningsbyrån Fonus. Som vi även fastnade för och varmt kan rekommendera. En begravningsbyrå som finns utspridd i hela Sverige mer eller mindre. En begravningsbyrå som var omtänksamma, förstod vad man ville och hur begravningen skulle vara, hjälpte till och ordna i princip nästan allt och dom var även trevliga och smidiga med sitt arbete. :)

Det finns alltså en hel djungel med begravningsbyråer och man ska välja den som man känner passar en själv. Så man ska alltså också välja begravningsbyrå med omsorg och bor du till exempel i El Stockholmo så kan du enkelt söka: begravningsbyrå Stockholm så får du upp var Fonus finns i stockholms län. Du kan om du även vill söka och se om Fonus finns i din stad. Enkelt som en plätt via deras sida. :)

Min förhoppning nu under 2017 är att inte så många i ens omgivning lämnar jordelivet så tidigt. Förra året var hemskt rent ut sagt och jag kan även som sagt varmt rekommendera Fonus för er som letar efter begravningsbyrå. Dom är superduktiga och hjälpsamma! ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress