Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Igår rasade jag!


Igår rasade jag, rätt rejält denna gången.. Jag grät, fick ett vredesutbrott och grät tills jag somnade, trots att jag hade tagit en zipiklon. Vaknade imorse av att mina tårar fortfarande rann och att min kudde var fuktig. Otroligt jobbigt eftersom detta är första gången jag rasar samma så pass hårt :( Men det är på ett sätt inte konstigt. Jag håller det mesta för mig själv liksom, likaså mina känslor och låter dom inte komma ut om inte någon säger till mig: TOBBE, nu får du lätta på dina känslor. Och då gör jag det och då kan jag inte stoppa dom.

Är inte så van heller att rasa samman, jag brukar vara den starka Tobbe som tar sig igenom allt. Men igår insåg jag att jag måste få vara svag och faktiskt också en egoist. Och det värsta i det hela är nog att jag drar mig undan och stänger av omvärlden. Men det är lite så jag fungerar. ♥ Så det är något jag ska jobba på framöver tänker jag ♥ Är ju omgiven av en otroligt fin familj och otroligt fina vänner så tillsammans med dom så tar jag mig ur det :)

Något jag måste ta upp med läkaren på psyk är nog att börja prata med någon samtalskontakt eller psykolog igen. Tror det hade varit behövligt..

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress