Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Söndag och mycket att göra!
 
Godmorgon! Söndagen är äntligen här, imorgon är det ny vecka och nya tag 😊 Idag har jag lite att göra. Jag måstemåstemåste ta tag i mitt rum och städa det, dammsuga OCH sortera mitt garn som just nu ligger lite hullerombuller 😂 Jag måste även skriva det sista på två mönster och konvertera det till pdf mönster men även så måste jag svara på mejl. Har tagit lite påskledigt om man säger som så 😉 Så jag har en del att göra, eller rättaresagt mycket att göra för att vara mig. Får se hur det slutar helt enkelt. Jag får se om jag får allt gjort med andra ord.
 
Annars så händer det inte så mycket för min del. Blir väl att titta lite på Youtube eller Netflix, käka lite middag (gjorde en liten variant av kycklinggryta igårkväll) och bara ta det lugnt och ladda inför ny vecka med nya tag som sagt ♥
 
Vad har ni för planer idag? Blir det en lugn Söndag för er?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress