Just nu upplever en del besökare problem med att se mina inlägg via datorn, går man in via sin mobils webbläsare upplevs inga problem. Felsökning pågår för fullt för att så snabbt som möjligt återfå full funktionalitet igen.

Just nu: Stickare, mönsterdesigner och skriver på kommande bok.
Bloggar om: Livsstil, vardag, mina åsikter, psykisk ohälsa, DIY, stickning & virkning och mycket mycket mer!
Uppe med tuppen, stickning och tusenbröder!
Godmorgon godmorgon. Jag slocknade som en stock och vaknade runt 04:30 vilket jag känner var lite för tidigt. Men det gör ändå inte så mycket, jag ska bara se klart på serien Tusenbröder och sticka min sjal jag har börjat på 😍 Så det blir en riktigt soft dag för min del. Tänkte även fixa lite med mönster jag har gjort klart som ska fotas, korrekturläsas, rättstavas, översättas och sen publicera på Ravelry. Men det tar jag lite pö om pö, jag vill framförallt se klart Tusenbröder och sticka så mycket jag kan på min sjal idag.
 
Imorgon ringer även min läkare för en iten uppföljning samt så ska jag ringa försäkringskassan och fråga hur min handläggare och beslutsfattare egentligen tänker. Dom om några vill verkligen inte förstå, kan inte förstå och dom får nog fan betalt för alla avslag dom ger. Men jag är tuff när jag sätter den sidan till och jag ska nog få dom att ändra uppfattning och förklara hur jag mår och vad jag kan och inte kan 😉 Jag har ärvt den fina egenskapen envishet efter min kära Mamma och jag ger mig inte fören jag har fått rätt, speciellt när jag vet att jag har rätt 😉
 
Men nog om detta nu känner jag. Jag hoppas att du som läser detta får en riktigt fin Söndag 💖 Vi hörs lite senare 💖
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress